fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΓΕΝΙΚΑ

Η Λουκία Κεφαλογιάννη απαντά στον Γιώργο Καραμέρο

Η απάντηση της Λουκίας Κεφαλογιάννη στην ανακοίνωση προτάσεων της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” προς την Δημοτική Αρχή  Αμαρουσίου για την υγειονομική και οικονομική κρίση από την πανδημία.

Αναλυτικά:

Με έκπληξή μου διαπίστωσα να γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι». Με τα όσα αναφέρονται, έχω να επισημάνω τα εξής:

🔘Θεωρώ, εάν όχι ακατανόητη τουλάχιστον παντελώς πολιτικά άστοχη την εμπλοκή του ονόματός μου στην εν λόγω ανακοίνωση.

🔘Είναι αδιανόητο, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών να ενημερώνεται μέσω ανακοινώσεων για προτάσεις που ουδέποτε έχουν συζητηθεί εκ των προτέρων. Ο επικεφαλής της παράταξης κύριος Καραμέρος δεν έχει επιδιώξει ουδέποτε την επαφή ή τη συνεργασία μαζί μου, ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να με στοχοποιήσει με χαρακτηρισμούς.

🔘Η πανδημία του COVID – 19 είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με προτάσεις «πυροτεχνήματα». Ο κύριος Καραμέρος το γνωρίζει καλά αυτό αφού ως Αντιπεριφερειάρχης επί σειρά ετών φέρει την υπογραφή και την ευθύνη της ατυχούς επιλογής του συγκεκριμένου κτιρίου, που επιδεινώνει περαιτέρω την ήδη δύσκολη λειτουργία των υπηρεσιών μας.

🔘Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα είναι ήδη επιφορτισμένη με πλήθος αρμοδιοτήτων που ο κύριος Καραμέρος, επίσης γνωρίζει.

🔘Η κοντή μνήμη του κυρίου Καραμέρου με υποχρεώνει να του θυμίσω ότι από την έναρξη της πανδημίας, η Περιφέρεια_Αττικής έχει στηρίξει όχι μόνο τον Δήμο Αμαρουσίου αλλά και όλους τους Δήμους του Βορείου Τομέα με μέσα αυτοπροστασίας, με τον συντονισμό δράσεων σε συνεργασία με τους Δήμους όπως η καθημερινή διανομή γευμάτων προς τις ευπαθείς ομάδες, μέσω της γραμμής υποστήριξης 1110, ενισχύοντας την ψηφιακή εξυπηρέτηση κ.ο.κ.

Το να μην γνωρίζει κανείς είναι θεμιτό. Το να έχει κανείς φαεινές ιδέες και αφανείς δρώντες το ελάχιστο είναι ανεύθυνο. Το να επιλέγει, όμως, τη στοχοποίηση προσώπων υποκινούμενη από άλλα κίνητρα είναι ανήθικο, και ασφαλώς δεν ευνοεί την εποικοδομητική συνεργασία ούτε τον πολιτικό πολιτισμό.

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Νοέ 15, 2021 - Δευ
Μαρούσι, Ελλάδα
14°C αραιές νεφώσεις
δευ11/15 τρι11/16 τετ11/17 πέμ11/18 παρ11/19
αραιές νεφώσεις
16/13°C
αυξημένες νεφώσεις
14/11°C
σποραδικές νεφώσεις
14/10°C
ελαφρές νεφώσεις
15/9°C
αραιές νεφώσεις
13/11°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η εκκλησία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου βρίσκεται στην καρδιά της πόλης μας, όμως εμείς προτιμούμε να πηγαίνουμε από ένα μικρό “ξεχασμένο” δρομάκι, την οδό...

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου 7μελούς διοικητικού συμβουλίου στον σύλλογο Αθμονέων. Τα  αποτελέσματα είναι τα εξής: Ιωαννίδης Γιάννης 131 Κουτσούκος Σπυρίδων 107...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διαρρήκτες στο Μαρούσι πετούσαν γλάστρες στα κεφαλιά ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Μάλιστα πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να διαφύγουν....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ξήλωσαν μετασχηματιστές, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και έκλεψαν 200 μέτρα χαλκού αξίας 10.000 ευρώ, στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Law and Order»....