Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΓΕΝΙΚΑ

Στα Βόρεια της Αθήνας με την Αλεξάνδρα Σαγρή

H Μαρουσιώτισσα Αλεξάνδρα Σαγρή διάλεξε να βρεθεί όσες περισσότερες ώρες στον κόσμο. Επίλεξε την περιήγηση στις περιοχές του Τομέα της, τις συζητήσεις με τον απλό κόσμο και την ουσιαστική επικοινωνία με τους συμπολίτες.

Η Αλεξάνδρα χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Οι στενοί δεσμοί με την τοπική κοινωνία είναι το στοίχημα, η επαφή με τους πολίτες γίνεται πιο άμεση, πιο σαφής, πιο ξεκάθαρη.

Έχουμε συγκεκριμένους δήμους πλέον,  στους πολίτες των οποίων αναφερόμαστε και απευθυνόμαστε.

Πρέπει να είμαστε γνώστες των προβλημάτων του κάθε δήμου και των παρεμβάσεων που αξίζει να γίνουν σε κεντρικό επίπεδο για την προώθηση λύσεων, ώστε να γίνει η καθημερινότητα των συμπολιτών μας ακόμη πιο ανθρώπινη.

Μεγάλωσα στο Μαρούσι, εργάζομαι στο Μαρούσι, το Μαρούσι είναι η πόλη μου.

Η  περιήγησή μου όμως από μικρή με την οικογένεια μου, ύστερα με τις παρέες μου και έπειτα κατά την  πολιτική μου δραστηριοποίηση στο περιφερειακό συντονιστικό Βορείου Τομέα του Κινήματος Αλλαγής στις γειτονιές γνωρίζω καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, ενός τομέα με αρκετές κοινωνικές αντιθέσεις και με πλούσια ανθρωπογεωγραφία.

Οι πολίτες του τομέα μας αγωνιούν για ζητήματα ασφάλειας, για θέματα που αφορούν την εργασία τους, ζητούν αξιοπρεπή εργασία, ασφάλιση και ποιότητα στην καθημερινότητά τους. Ο Βόρειος τομέας και οι περιοχές του μπορούν να αποτελέσουν κέντρα πολιτισμού και αθλητισμού και σε αυτό μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε.

Προτεραιότητά μου τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την ποιοτική αναβάθμισή της.

Από τη μάχη μου στο βόρειο Τομέα της Αθήνας και την υποψηφιότητά μου στις εθνικές εκλογές, θέλω να δώσω το μήνυμα πως μας αξίζει ένα νέο πολιτικό ήθος, πως μας αξίζει μια νέα πολιτική πρόταση που θα ενώνει τους πολίτες και δε θα τους διχάζει, πως μας ταιριάζει η πολιτική που θα ανοίγει δρόμους και όχι θα τους στενεύει.

Μας ταιριάζει μια πολιτική με σχέδιο και προοπτική και όχι μια πολιτική επιφανειακή και επικοινωνιακή.

Ο πολιτικός που έχει συναίσθηση του έργου, του ρόλου, της βαριάς ευθύνης του να εκπροσωπεί τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν και να δίνει λύσεις, ξέρει  από πολιτικά όρια, ξέρει να βάζει διαχωριστικές γραμμές όταν οι αρχές του καταπατώνται και θίγονται.

Δε συνδιαλέγεται, δεν κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Ξέρει να διεκδικεί και να πιέζει στην κατεύθυνση της ισονομίας και του δικαίου, ξέρει να επιλέγει το συλλογικό από το ατομικό συμφέρον, βάζει πάνω απ.’ όλα το εμείς από το εγώ.

Ξέρει ότι  πρέπει  να προάγει την αξιοκρατία και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο σε όλα τα επίπεδα.

Ξέρει ότι η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, αλλά λειτούργημα.

Ξέρει ότι σημείο αναφοράς του είναι ο πολίτης.

Ξέρει ότι η στάση του θα εμπνεύσει τους συμπολίτες του, ή θα τους μεταφέρει το όραμά του.

Για αυτά θα αγωνιστώ.

Η Λογική επιστρέφει.

Ζητώ τη στήριξή σας και την ψήφο σας .

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...