fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΓΕΝΙΚΑ

Στα Βόρεια της Αθήνας με την Αλεξάνδρα Σαγρή

H Μαρουσιώτισσα Αλεξάνδρα Σαγρή διάλεξε να βρεθεί όσες περισσότερες ώρες στον κόσμο. Επίλεξε την περιήγηση στις περιοχές του Τομέα της, τις συζητήσεις με τον απλό κόσμο και την ουσιαστική επικοινωνία με τους συμπολίτες.

Η Αλεξάνδρα χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Οι στενοί δεσμοί με την τοπική κοινωνία είναι το στοίχημα, η επαφή με τους πολίτες γίνεται πιο άμεση, πιο σαφής, πιο ξεκάθαρη.

Έχουμε συγκεκριμένους δήμους πλέον,  στους πολίτες των οποίων αναφερόμαστε και απευθυνόμαστε.

Πρέπει να είμαστε γνώστες των προβλημάτων του κάθε δήμου και των παρεμβάσεων που αξίζει να γίνουν σε κεντρικό επίπεδο για την προώθηση λύσεων, ώστε να γίνει η καθημερινότητα των συμπολιτών μας ακόμη πιο ανθρώπινη.

Μεγάλωσα στο Μαρούσι, εργάζομαι στο Μαρούσι, το Μαρούσι είναι η πόλη μου.

Η  περιήγησή μου όμως από μικρή με την οικογένεια μου, ύστερα με τις παρέες μου και έπειτα κατά την  πολιτική μου δραστηριοποίηση στο περιφερειακό συντονιστικό Βορείου Τομέα του Κινήματος Αλλαγής στις γειτονιές γνωρίζω καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, ενός τομέα με αρκετές κοινωνικές αντιθέσεις και με πλούσια ανθρωπογεωγραφία.

Οι πολίτες του τομέα μας αγωνιούν για ζητήματα ασφάλειας, για θέματα που αφορούν την εργασία τους, ζητούν αξιοπρεπή εργασία, ασφάλιση και ποιότητα στην καθημερινότητά τους. Ο Βόρειος τομέας και οι περιοχές του μπορούν να αποτελέσουν κέντρα πολιτισμού και αθλητισμού και σε αυτό μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε.

Προτεραιότητά μου τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την ποιοτική αναβάθμισή της.

Από τη μάχη μου στο βόρειο Τομέα της Αθήνας και την υποψηφιότητά μου στις εθνικές εκλογές, θέλω να δώσω το μήνυμα πως μας αξίζει ένα νέο πολιτικό ήθος, πως μας αξίζει μια νέα πολιτική πρόταση που θα ενώνει τους πολίτες και δε θα τους διχάζει, πως μας ταιριάζει η πολιτική που θα ανοίγει δρόμους και όχι θα τους στενεύει.

Μας ταιριάζει μια πολιτική με σχέδιο και προοπτική και όχι μια πολιτική επιφανειακή και επικοινωνιακή.

Ο πολιτικός που έχει συναίσθηση του έργου, του ρόλου, της βαριάς ευθύνης του να εκπροσωπεί τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν και να δίνει λύσεις, ξέρει  από πολιτικά όρια, ξέρει να βάζει διαχωριστικές γραμμές όταν οι αρχές του καταπατώνται και θίγονται.

Δε συνδιαλέγεται, δεν κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Ξέρει να διεκδικεί και να πιέζει στην κατεύθυνση της ισονομίας και του δικαίου, ξέρει να επιλέγει το συλλογικό από το ατομικό συμφέρον, βάζει πάνω απ.’ όλα το εμείς από το εγώ.

Ξέρει ότι  πρέπει  να προάγει την αξιοκρατία και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο σε όλα τα επίπεδα.

Ξέρει ότι η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, αλλά λειτούργημα.

Ξέρει ότι σημείο αναφοράς του είναι ο πολίτης.

Ξέρει ότι η στάση του θα εμπνεύσει τους συμπολίτες του, ή θα τους μεταφέρει το όραμά του.

Για αυτά θα αγωνιστώ.

Η Λογική επιστρέφει.

Ζητώ τη στήριξή σας και την ψήφο σας .

Ιαν 27, 2022 - Πεμ
Μαρούσι, Ελλάδα
3°C σποραδικές νεφώσεις
πέμ01/27 παρ01/28 σαβ01/29 κυρ01/30 δευ01/31
σποραδικές νεφώσεις
5/2°C
αίθριος καιρός
9/2°C
αυξημένες νεφώσεις
7/5°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
8/5°C
αίθριος καιρός
11/4°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές του ρεύματος σημειώνονται σε δεκάδες περιοχές της Αττικής εδώ και κάποιες ώρες και οι περισσότερες από αυτές οφείλονται σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά σε εστιατόριο στο Μαρούσι επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών. Στο σημείο επιχείρησαν 13 πυροσβέστες με...