Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2025
8.4 C
Marousi

Μαρούσι: Οι πεζόδρομοι του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου και η Πλατεία Ευτέρπης ντύθηκαν στα χρώματα της Αποκριάς

Print Friendly, PDF & Email

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, το Μαρούσι αψήφησε το τσουχτερό κρύο και έζησε μια ξεχωριστή καρναβαλική μέρα με πολλαπλά δρώμενα. Στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου το κοινό απόλαυσε: τρενάκι μουσική, DJ, συγκρότημα BARALA, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, μασκώτ, Roller Show και μπαλόνια με δώρα, ενώ στην Πλατεία Ευτέρπης ΗΣΑΠ ξεκινούσε η παιδική θεατρική παράσταση «Ο Χορός της Αποκριάς» με τον Αρλεκίνο και την Κολομπίνα, ακολουθούμενη από χορευτικές παραστάσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Παράλληλα, στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε το εργαστήρι κατασκευής χαρταετού για παιδιά 10-15 ετών ενώ στη Βορέειο Βιβλιοθήκη έλαβε χώρα το εργαστήρι αποκριάτικης μάσκας για παιδιά 5-12 ετών.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαθήματα Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας – Δήμος Αμαρουσίου Πρόγραμμα «Μαρούσι, Όψεις της Σύγχρονης Πόλης. Η Νέα Αρχιτεκτονική»

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει Μαθήματα Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας. Τα Μαθήματα είναι...

«Κλείδωσε» ο χιονιάς στην Αττική: Τι θα γίνει από το Μαρούσι και πάνω

Όλοι οι μετεωρολόγοι συμφωνούν για χιόνια στην Αττική. Επίσης...

Μαρούσι:Ξεκίνησε η ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής Αγίας Φιλοθέης

Ακόμη ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img