Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Απόλυτη πλειοψηφία Αμπατζόγλου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ένωσε 4 συνδυασμούς.

Ενωτικός παρουσιάζεται ο δήμαρχος, Θ. Αμπατζόγλου, στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ηγετικές ικανότητες καταφέρνοντας να ενώσει 4 δημοτικές παρατάξεις και 9 επιπλέον δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι είχαν εκλεγεί με διαφορετικούς συνδυασμούς. Συνεπώς η παράταξή του έχει πλέον την απόλυτη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου αριθμώντας 23 μέλη στο σύνολο των 40 δημοτικών συμβούλων.

Ο προεδρεύων δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Τσιπουράκης ανέγνωσε το κείμενο της ένωσης των συνδυασμών σύμφωνα με τη δυνατότητα που δίνει ο νέος νόμος και ανακοίνωσε τα ονόματα των συμβούλων που υπέγραψαν την ένωση αυτή.

Τα ονόματα είναι τα εξής:

«Μαρούσι- Νέα Εποχή – Θεόδωρος Αμπατζόγλου»
ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΛΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΑΡΙΑ (ΡΕΝΑ)
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΩΝΤΑΣ)
ΓΩΓΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ)
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΕΚΚΑ ΦΑΝΗ
ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΒΛΑΧΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

«Μαρούσι- Καθαρή Γραμμή – Πάνος Βραχνός»
ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΕΚΚΑ-ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΑΓΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

«Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι- Γιάννης Νικολαράκος»
ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΟΥΡΛΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΨΑΡΑΔΕΛΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

«Είμαστε Μαρούσι – Κώστας Ρώτας»
ΡΩΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΡΩΤΑ ΜΑΝΤΥ

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου τόνισε :
«Πετύχαμε στο Μαρούσι το πρωτόγνωρο. Έχουμε τη σύμπραξη 4 παρατάξεων και αρκετούς συναδέλφους εκτός αυτών, να συνθέτουν την άποψή τους, να ενοποιούν την αντίληψή τους, να συμπράττουν με βάση το νόμο, να ενοποιούνται να ενσωματώνονται και να προχωράμε μαζί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ένα ενιαίο σχήμα. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία. Και στο Μαρούσι το πετύχαμε.  Και αυτό είναι καλό για τον τόπο μας»

Οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων μεταξύ άλλων  δήλωσαν:

Ιωάννης Νικολαράκος: «Ο Συνδυασμός μας αποφάσισε να στηρίξει τη νικηφόρα παράταξη και να συμπαραταχθεί με το νέο Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Μετά από συζητήσεις που είχαμε με το Δήμαρχο καταλήξαμε ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον μας για το Μαρούσι θα γίνει ο κοινός μας οδηγός για την τετραετία που έρχεται.»

Κωνσταντίνος Ρώτας: «Με τον κ. Αμπατζόγλου υπήρξε ταύτιση απόψεων, στον τρόπο, στο πνεύμα και στο ήθος με το οποίο πρέπει να διοικηθεί ο Δήμος Αμαρουσίου. Στηρίζουμε έμπρακτα τη Διοίκηση του κου Αμπατζόγλου και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη του Δημάρχου.»                          

 Παναγιώτης Βραχνός: «Όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε, πέρα από όποια προεκλογική αντιπαλότητα, προκειμένου να προχωρήσει το Μαρούσι μπροστά.  Προσωπικά θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά σας με άδολο τρόπο.»    

Επιπλέον, ο κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι Μπορείς –Το Μέλλον στα Χέρια Σου» δήλωσε πως θα είναι παρών στη νέα θητεία με δημιουργικό τρόπο και η κα Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη εκλεγμένη με τον ίδιο συνδυασμό, τόνισε πως θα συμβάλλει θετικά στο έργο του Δημάρχου.

Με βάση το νέο νόμο ( ν. 4623/2019) ο επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτης Βραχνός γίνεται ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, στον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο επιτυχημένος Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, Νικόλαος Πέππας, είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...