fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Αυτοψίες Αμπατζόγλου σε έργα που αφορούν αποψίλωση οικοπέδων, συντήρηση πρασίνου, καθαρισμού παιδικών χαρών και κατασκευή αποχετευτικών δικτύων

Θ. Αμπατζόγλου: «Εργαζόμαστε καθημερινά σε πολλά επίπεδα για ένα καθαρό, φιλικό και ασφαλές Μαρούσι»

Αυτοψίες πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, σε έργα αποψίλωσης οικοπέδων και κατασκευής αποχετευτικού δικτύου (περιοχή Σωρού & Λάκκας Κόττου), συντήρηση πρασίνου (περιοχή Ζεκάκου) και καθαρισμού παιδικής χαράς (περιοχή Δωδώνης), παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, των Αντιδημάρχων Στέφανου Τσιπουράκη και Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και υπηρεσιακών παραγόντων των Δνσεων των τεχνικών έργων και καθαριότητας & πρασίνου.

 

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των αυτοψιών δήλωσε:

Για τις εργασίες αποψίλωσης οικοπέδων:

«Βάσει προγράμματος αποψιλώνουμε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, αλλά κατόπιν σχετικού αιτήματος και τους ιδιωτικούς. Η αντιπυρική περίοδος επιβάλλει εκτός από την επιχειρησιακή ετοιμότητα των τμημάτων πολιτικής προστασίας του Δήμου μας και εκείνες τις προληπτικές ενέργειες που μειώνουν τον κίνδυνο εκδήλωσης φωτιάς. Για μία ακόμη φορά καλούμε τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού, όπως και γραπτώς τους έχει επισημανθεί, προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση πυρκαγιάς και η απειλή κατά ζωών και περιουσιών».

 

Για τα έργα κατασκευής αποχετευτικού δικτύου:

«Το αποχετευτικό έργο επί της οδού Άρη Φακίνου που επισκεφτήκαμε σήμερα, είναι έργο πνοής, για την περιοχή και θα συνοδευτεί με γενικότερη ανάπλαση που έχουμε προγραμματίσει. Το ενδιαφέρον μας για κάθε γειτονιά είναι ξεχωριστό και με τη συμβολή των κατοίκων προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο».

Για τα έργα συντήρησης Πρασίνου:

«Οι υποδομές άρδευσης του Δήμου μας όπως και όλες οι υποδομές πρέπει να τυγχάνουν του σεβασμού των πολιτών και όσων κάνουν χρήση των κοινόχρηστων χώρων. Η δική μας προσπάθεια για το περιβάλλον της πόλης μας πρέπει να συνοδεύεται και από τη συνδρομή όλων στην προστασία της δημοτικής περιουσίας και την φροντίδα του πρασίνου ιδιαιτέρως τους μήνες του καλοκαιριού».

 Για τα έργα καθαρισμού και πιστοποίησης παιδικών χαρών:

«Παρουσία του Προέδρου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δωδώνης Αμαρουσίου  Ηλία Ζορμπαλά εποπτεύσαμε τις εργασίες καθαρισμού της παιδικής χαράς της περιοχής, η οποία βρίσκεται στο στάδιο τελικής πιστοποίησης και συζητήσαμε για την πρόοδο των τεχνικών έργων που αφορούν την Δωδώνη. Με την ευκαιρία παρουσίας μας σήμερα στην παιδική χαρά θέλω να τονίσω τη σημασία που δίνουμε στην ασφάλεια και την τήρηση όλων των απαραίτητων και καμιά φορά χρονοβόρων διαδικασιών προκειμένου τα παιδιά μας να παίζουν σε πιστοποιημένους χώρους. Ως εκ τούτου, όλο το καλοκαίρι συνεχίζονται οι διαδικασίες πιστοποιήσεων σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου και σταδιακά αποδίδονται στο κοινό».

rbtα

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Σεπ 13, 2021 - Δευ
Μαρούσι, Ελλάδα
21°C ελαφρές νεφώσεις
δευ09/13 τρι09/14 τετ09/15 πέμ09/16 παρ09/17
ελαφρές νεφώσεις
26/21°C
σποραδικές νεφώσεις
28/20°C
αίθριος καιρός
30/21°C
αίθριος καιρός
29/21°C
αίθριος καιρός
30/22°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές ρεύματος από την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ στο Μαρούσι.

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Έναρξη μαθημάτων, κατόπιν πληρότητας των τμημάτων βάσει των αιτήσεων: Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021   Ξεκινούν από τη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και διαρκούν έως την Πέμπτη 30  Σεπτεμβρίου 2021 οι...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 άνοιξε η αυλαία του 22ου Φεστιβάλ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου για τη χρονική περίοδο 2021 – 2022, που υλοποιούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), ξεκινούν την...