fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Γενική συνέλευση της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι” στις 14/2/2021

H ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι:

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές, οι δημότισσες και οι δημότες του Αμαρουσίου βιώνουν την ανεπάρκεια της διοίκησης του Δήμου και συνειδητοποιούν ότι εάν δεν υπάρξουν νέα πρόσωπα και πρακτικές στη διοίκηση, το έργο του Δήμου θα εξακολουθήσει να είναι μηδενικό και η πόλη θα συνεχίζει να πηγαίνει πίσω. Ο Δήμος διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες στους κατοίκους του και ανακούφιση στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας αλλά από κόπωση και αδιαφορία των επανεκλεγέντων τον για 14ο χρόνο στη διοίκηση αυτό δεν συμβαίνει.


Το #Ενωμένο Μαρούσι εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση με προτάσεις ως μια παράταξη που ελέγχει θεσμικά και ουσιαστικά την διοίκηση όχι μόνο προχωρώντας σε καταγγελίες και διαπιστώνοντας τις παραλείψεις και τις αστοχίες, αλλά προτείνοντας λύσεις και νέες ιδέες.

Με την ευθύνη της παράταξης που ο λαός του Αμαρουσίου ψήφισε ως μείζονα αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο και με την πεποίθηση ότι έχουμε το πρόγραμμα για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που συσσωρεύονται, στο #Ενωμένο Μαρούσι προχωράμε στην ακόμη καλύτερη οργάνωση και την ενεργοποίηση νέων μελών της παράταξης προς όφελος της πόλης μας.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Γενική Συνέλευση των μελών της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι.

Η συμμετοχή του δημότη στα κοινά είναι ζητούμενο για το #Ενωμένο Μαρούσι. Γι’ αυτό όσες και όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη στο #Ενωμένο Μαρούσι και να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός, Ημερομηνία Γέννησης και email επικοινωνίας) στο mail της παράταξης ([email protected]) έως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου.

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Η πανδημία δεν πρέπει και δεν μπορεί να περιορίσει τη Δημοκρατία. Όλους αυτούς τους μήνες η παράταξή μας έχει δυναμώσει και δεκάδες συνδημότες μας επικοινωνούν μαζί μας αγανακτισμένοι για την ανυπαρξία της διοίκησης του Δήμου. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με όσο χρόνο μπορούν να διαθέσουν στα κοινά της πόλης μας να επικοινωνήσουν μαζί μας και να έρθουν στο πλευρό μας, στο #Ενωμένο Μαρούσι.»

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 25, 2022 - Δευ
Μαρούσι, Ελλάδα
31°C ελαφρές νεφώσεις
δευ07/25 τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28 παρ07/29
ελαφρές νεφώσεις
33/28°C
αίθριος καιρός
34/26°C
αίθριος καιρός
36/26°C
αίθριος καιρός
34/25°C
αίθριος καιρός
33/22°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου...