fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΜΠΑΜ. Αποχωρούν μαζικά 29 στελέχη από την παράταξη του Μαγιάκη

Φύλλο και φτερό η παράταξη Μαγιάκη. Με επίσημη επιστολή αποχωρούν μαζικά 29 στελέχη. Ανάμεσα σε αυτούς και ο “υπάρχηγός” της παράταξης Πέτρος Κούκουζας.
Όπως φαίνεται, η εδώ και καιρό απόφαση του Λευτέρη Μαγιάκη να συνταχθεί με την ΛΑΕ, δεν έμεινε αναπάντητη από τα στελέχη της παράταξης του που πρόσκεινται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσημη ανακοίνωση των 29 :

«Με την παρούσα ανακοίνωση, οι υπογράφοντες και υπογράφουσες, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι» στις δημοτικές εκλογές του 2014 δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από αυτήν.

Η απόφασή μας ακολουθεί μια σειρά επιλογών και εσωτερικών ενεργειών του επικεφαλής και της νέας ηγετικής ομάδας της εν λόγω Δημοτικής Παράταξης που κρίνουμε ότι δεν μας εκφράζουν ως δημότες και ενεργούς πολίτες του Αμαρουσίου. Για όλες και όλους εμάς, η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν πάντοτε ο φυσικός χώρος πρωτοβουλιών και δράσεων με γνήσιο ενδιαφέρον για τα κοινά και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων : ένας από τους κύριους πυλώνες της δημοκρατίας, ο αμεσότερος και κρισιμότερος για την καθημερινότητα και την ενίσχυση των βιοτικών μας δεσμών.

Αποφασίζουμε με την αποχώρησή μας να ακολουθήσουμε έναν άλλον δρόμο, που δεν θα περιορίζεται σε αντιπαραθέσεις με πολιτική στράτευση, δεν θα λειτουργεί με γνώμονα κομματικά στεγανά. Τον δρόμο εκείνον τον οποίον πάντοτε και με συνέπεια υπηρετούσαμε: την αναγέννηση του δήμου του Αμαρουσίου, ενός δήμου που πρέπει και μπορεί να είναι ανοιχτός στην ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών, αφήνοντας πίσω τις παθογένειες της αδιαφάνειας, της εξυπηρετήσεων συμφερόντων, της έλλειψης αισθητικής και της ευκολίας.

Ένα τέτοιος δρόμος, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μοναχικός. Με δύναμη και επιμονή θα προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας «κοινότητας κατοίκων», που θα δίνει βαρύτητα και προτεραιότητα στη διαφάνεια, στην καθολική συμμετοχή των πολιτών, στη λογοδοσία, στην προστασία του περιβάλλοντος, στον πολιτισμό, στις ποιοτικές δημοτικές υπηρεσίες, στην αξιοπρέπεια. Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, που πιστεύουν στο εγχείρημά μας, θα συμπορευτούμε και θα καταφέρουμε να δώσουμε και πάλι αισιοδοξία στην πόλη μας, με σημείο καμπής το Μάιο του 2019.

Aρετάκης Παναγιώτης, Γιαννέλας Γιάννης, Γκόγκογλου Γεωργία, Γρέβιας Γιώργος, Καλομενίδης Γιάννης, Κανελλόπουλος Χρίστος, Καραφέρη Βάλια, Κάτσικα Πίτσα, Κατσούλας Νίκος, Κεράνης Γιάννης, Κούκουζας Πέτρος, Ματσούλας Κώστας, Μαυροματάκη Δέσποινα, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Μπούρας Βασίλης, Νιχωρίτη Εφη, Νούλης Μηνάς, Νταλαμπέκη -Φωτοπούλου Αννα, Παπαδάκης Οθων, Πετρόπουλος Πέτρος, Πετσίνης Σπύρος, Ποντικόπουλος Κώστας, Σαββίδης Χάρης, Σαλαγιάννη Στέλλα, Σαμιακός Σπύρος, Σκιαδοπούλου Αγγελική, Σκουμπούρης Κώστας, Σταυριδόπουλος Θρασύβουλος, Τριανταφυλλόπουλος Βασίλης».

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Ιαν 8, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C ελαφρές νεφώσεις
σαβ01/08 κυρ01/09 δευ01/10 τρι01/11 τετ01/12
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/11°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/10°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
12/9°C
αυξημένες νεφώσεις
9/6°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
5/3°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, επισημαίνει ένα πρόβλημα που παρατηρούμε όλοι οι δημότες κατά διαστήματα.  Αυτό των βαρέων απορριμάτων....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κινηματογραφική διάρρηξη σε καφέ στο Μαρούσι, όπου οι δράστες παραβίασαν την είσοδο με καπάκι αποχέτευσης. Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνονται...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Στη σημερινή δημοτική ομάδα της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου που διεξήχθη διαδικτυακά, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του σχετικά με τις θέσεις της προεδρίας και της γραμματείας του δημοτικού...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το Παράρτημα του ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4/1/2022 δεν θα λειτουργήσει για το κοινό λόγω κρουσμάτων Covid. Το κοινό θα...