Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΜΠΑΜ. Αποχωρούν μαζικά 29 στελέχη από την παράταξη του Μαγιάκη

Φύλλο και φτερό η παράταξη Μαγιάκη. Με επίσημη επιστολή αποχωρούν μαζικά 29 στελέχη. Ανάμεσα σε αυτούς και ο “υπάρχηγός” της παράταξης Πέτρος Κούκουζας.
Όπως φαίνεται, η εδώ και καιρό απόφαση του Λευτέρη Μαγιάκη να συνταχθεί με την ΛΑΕ, δεν έμεινε αναπάντητη από τα στελέχη της παράταξης του που πρόσκεινται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίσημη ανακοίνωση των 29 :

«Με την παρούσα ανακοίνωση, οι υπογράφοντες και υπογράφουσες, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Ενότητα, Ανατροπή & Έργο για το Μαρούσι» στις δημοτικές εκλογές του 2014 δηλώνουμε ότι αποχωρούμε από αυτήν.

Η απόφασή μας ακολουθεί μια σειρά επιλογών και εσωτερικών ενεργειών του επικεφαλής και της νέας ηγετικής ομάδας της εν λόγω Δημοτικής Παράταξης που κρίνουμε ότι δεν μας εκφράζουν ως δημότες και ενεργούς πολίτες του Αμαρουσίου. Για όλες και όλους εμάς, η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν πάντοτε ο φυσικός χώρος πρωτοβουλιών και δράσεων με γνήσιο ενδιαφέρον για τα κοινά και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων : ένας από τους κύριους πυλώνες της δημοκρατίας, ο αμεσότερος και κρισιμότερος για την καθημερινότητα και την ενίσχυση των βιοτικών μας δεσμών.

Αποφασίζουμε με την αποχώρησή μας να ακολουθήσουμε έναν άλλον δρόμο, που δεν θα περιορίζεται σε αντιπαραθέσεις με πολιτική στράτευση, δεν θα λειτουργεί με γνώμονα κομματικά στεγανά. Τον δρόμο εκείνον τον οποίον πάντοτε και με συνέπεια υπηρετούσαμε: την αναγέννηση του δήμου του Αμαρουσίου, ενός δήμου που πρέπει και μπορεί να είναι ανοιχτός στην ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών, αφήνοντας πίσω τις παθογένειες της αδιαφάνειας, της εξυπηρετήσεων συμφερόντων, της έλλειψης αισθητικής και της ευκολίας.

Ένα τέτοιος δρόμος, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι μοναχικός. Με δύναμη και επιμονή θα προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας «κοινότητας κατοίκων», που θα δίνει βαρύτητα και προτεραιότητα στη διαφάνεια, στην καθολική συμμετοχή των πολιτών, στη λογοδοσία, στην προστασία του περιβάλλοντος, στον πολιτισμό, στις ποιοτικές δημοτικές υπηρεσίες, στην αξιοπρέπεια. Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, που πιστεύουν στο εγχείρημά μας, θα συμπορευτούμε και θα καταφέρουμε να δώσουμε και πάλι αισιοδοξία στην πόλη μας, με σημείο καμπής το Μάιο του 2019.

Aρετάκης Παναγιώτης, Γιαννέλας Γιάννης, Γκόγκογλου Γεωργία, Γρέβιας Γιώργος, Καλομενίδης Γιάννης, Κανελλόπουλος Χρίστος, Καραφέρη Βάλια, Κάτσικα Πίτσα, Κατσούλας Νίκος, Κεράνης Γιάννης, Κούκουζας Πέτρος, Ματσούλας Κώστας, Μαυροματάκη Δέσποινα, Μιχαλόπουλος Γιώργος, Μπούρας Βασίλης, Νιχωρίτη Εφη, Νούλης Μηνάς, Νταλαμπέκη -Φωτοπούλου Αννα, Παπαδάκης Οθων, Πετρόπουλος Πέτρος, Πετσίνης Σπύρος, Ποντικόπουλος Κώστας, Σαββίδης Χάρης, Σαλαγιάννη Στέλλα, Σαμιακός Σπύρος, Σκιαδοπούλου Αγγελική, Σκουμπούρης Κώστας, Σταυριδόπουλος Θρασύβουλος, Τριανταφυλλόπουλος Βασίλης».

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σωρού, σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

• Από το καλοκαίρι του 2022 ο Γιώργος Καραμέρος βρισκόταν στην Ανατολική Αττική και ετοίμαζε τον επιτυχημένο όπως αποδείχθηκε εκλογικό του αγώνα. Από τότε...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Δήμος Αμαρουσίου προσκαλεί τους δημότες στη δράση δενδροφύτευσης στην περιοχή του Νέου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο υλοποίησης ανάλογων δράσεων ανάπτυξης και ενίσχυσης του αστικού...