Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ο Κούκουζας απαντά στον Μαγιάκη

Ο Πέτρος Κούκουζας, ένας εκ των 29 που αποχώρησαν απο τον συνδιασμό «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» και αντιπρόεδρος του, με ανοιχτή του επιστολή προς τον Λευτέρη Μαγιάκη, τον κατηγορεί οτί “η δημοτική παράταξη έχει μείνει “σκιά του εαυτού της” και δεν εκφράζει πλέον την πλειονότητα των ψηφοφόρων της.”

Η επιστολή του Πέτρου Κούκουζα προς τον Λευτέρη Μαγιάκη:

«Αγαπητέ Λευτέρη, πολλά από όσα αναφέρω παρακάτω τα γνωρίζεις ήδη, καθώς τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές κατ’ ιδίαν ή παρουσία τρίτων. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωσή σας, νοιώθω την ανάγκη να τα διατυπώσω και δημόσια. Κατά την εκτίμησή μου η δημοτική παράταξη που δημιουργήσαμε όλοι μαζί το 2014, έχει μείνει, δυστυχώς για όλους μας, “σκιά του εαυτού της” και δεν εκφράζει πλέον την πλειονότητα των ψηφοφόρων της.

Στο συνδυασμό «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», παραμένει ένα μειοψηφικό κομμάτι των εξήντα υποψηφίων του 2014, καθώς εκτός από τους 29 που αποχωρήσαμε από την παράταξη, αρκετοί/ες ακόμα έχουν αποχωρήσει (τυπικά ή άτυπα) κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Η τυπική ανεξαρτητοποίησή μου, από το συνδυασμό, θα λάβει χώρα εάν μου το ζητήσουν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ». Η τυπική ανεξαρτητοποίησή μου θα σημάνει αυτομάτως και την παραίτησή μου από τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Όλα αυτά τα χρόνια, από το μακρινό 2002, πορευτήκαμε με αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Ακόμα και μετά το 2015, διαχειριστήκαμε τις διαφορετικές πολιτικές απόψεις μας με αξιοπρέπεια και αντιπαλέψαμε το «σύστημα Πατούλη» όσο μας επέτρεπαν οι δυνάμεις μας.

Σε ότι αφορά εμένα και τους 29, εκτιμώ πως έχουμε τιμήσει στο ακέραιο τη ψήφο των δημοτών, στο μέτρο των δυνατοτήτων και των δυνάμεών μας. Η επερχόμενη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών το Μάιο του 2019, θεωρώ πως θα πρέπει να διεξαχθεί με σύγχρονους όρους και όχι εκείνους του 2014.

Λευτέρη σου είναι γνωστό πως από το 2011 που εκλέχθηκα πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος, μέχρι σήμερα, την οποιαδήποτε θεσμική θέση κατείχα, (αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής, μέλος των Δ.Σ. νομικών προσώπων) δεν την αξιοποίησα ούτε για προσωπική προβολή, ούτε για ρουσφέτια, ούτε οικειοποιήθηκα ένα ευρώ από τις χρηματικές αποζημιώσεις, όταν αυτές υπήρχαν.

Θέλω να πιστεύω πως η αναφορά σου σε ζητήματα «πολιτικής συνέπειας» και «ηθικής εντιμότητας» ήταν μια ατυχής στιγμή. Είμαι σίγουρος πως στο πεδίο των διεκδικήσεων καλύτερων όρων ζωής για τους συμπολίτες μας, της διαφάνειας στο δήμο και της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του, το “σύστημα Πατούλη” θα μας βρίσκει ενωμένους απέναντί του».

 

Διαβάστε ττην αρχική ανακοίνωση του Λευτέρη μαγιακη

Λ. Μαγιάκης: Ο κ. Κούκουζας δεν εκφράζει την παράταξη

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στην οδό Σωρού, σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό 40,79% (2.403.026 ψήφοι) σε ενσωμάτωση 99,59% (21.617 / 21.707 ΕΤ) στις χθεσινές εκλογές, έβαψε κυριολεκτικά τον χάρτη μπλε καθώς αυτή τη φορά,...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο εκλογικός θρίαμβος του Γιώργου Καραμέρου στην χαοτική εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής αποτελεί αναμφισβήτητα έναν τεράστιο εκλογικό άθλο. Με το 96,77% των τμημάτων...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Η νέα Δημοτική Παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!» του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου θα πραγματοποιήσει μεγάλη συγκέντρωση την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 11...