fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

“Ροντέο” το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Πραγματικό “ροντέο” εχθές το δημοτικό συμβούλιο στο Μαρούσι. Είναι πλέον βέβαιο ότι θα ζήσουμε ωραία πράγματα ενόψει δημοτικών εκλογών. Ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ιατρίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη με βαριές εκφράσεις κατά του δημάρχου, κατηγορώντας τον  ότι διαλύει και διασπείρει την Παράταξή του  σε τέσσερις συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν για προσωπικό του όφελος την επόμενη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Ιατρίδης ανέγνωσε ενώπιων του σώματος του δημοτικού συμβουλίου την παρακάτω επιστολή παραίτησής του από τον συνδυασμό “Μαρούσι – Ανθρώπινη πόλη” του δημάρχου Γιώργου Πατούλη:

«Αισθάνομαι άσχημα να μετέχω και να ακούω από τους συμπολίτες μας τα “μύρια όσα” για τη Διοίκηση του Δημάρχου κ. Πατούλη, που νομίζει ότι ο Δήμος μας είναι οικογενειακή του υπόθεση. Αυτό και όσα έχω αναφέρει κατά την ανεξαρτητοποίησή μου, ήταν η αφορμή που ανεξαρτητοποιήθηκα το έτος 2013 από τον Συνδυασμό του. Το 2014 μετά από παράκλησή του μέσα στο Δ.Σ επανήλθα στο Συνδυασμό έχοντας την πεποίθηση ότι θα πορευόμαστε έως το τέλος της νέας θητείας με ειλικρινή και σωστή, ίση μεταχείριση στους Συμβούλους του, καθώς και σε θέματα που ήταν επωφελή στο Δήμο μας. Αντί αυτού ο κ. Δήμαρχος, όπως χρησιμοποίησε το Δήμο ως εφαλτήριο για την ανέλιξη σε υψηλότερους στόχους, για προσωπικό του όφελος, διαλύει και διασπείρει την Παράταξή μας σε τέσσερις (4) Συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν, σκοπεύοντας αν μη τι άλλο με την αποχώρησή του από το Δήμο, με άτομα που τους έχει εμπιστοσύνη ότι θα τον “καλύψουν” όταν θα είναι στον επόμενο θώκο που έχει βάλει στόχο. Αποποιούμενος την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην προεκλογική αυτή διαμάχη δηλώνω από σήμερα στον κ. Πρόεδρο την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό του κ. Πατούλη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ».

Απαντώντας ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης κατηγόρησε το Γιώργο Ιατρίδη ως άφαντο από τις δημοτικές συνεδριάσεις, ευθυνόφοβο και άφησε αιχμές για την επιχείρηση που διατηρεί.

Στο σημείο εκείνο υπήρξε έντονη έκρηξη του κ. Ιατρίδη, λέγοντας στον δήμαρχο να προσέξει τι θα πει…

Στη συνέχεια ο δήμαρχος, δεν επεκτάθηκε στην προηγούμενη αιχμή του και ανέφερε ότι οι κατηγορίες του κ. Ιατρίδη είναι ηθικά και ποινικά κολάσιμες.

Μετά τις παραιτήσεις Ρώτα και Ιατρίδη η δημοτική παράταξη του δημάρχου αριθμεί 23 από 25 δημοτικούς συμβούλους που ξεκίνησαν στην αρχή. Προσθέτοντας όμως τον κ. Ρούσσο που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Κλαπάκη και κατά δήλωση του προσχώρησε στον συνδυασμό του δημάρχου, ουσιαστικά η παράταξη αριθμεί 24 δημοτικούς συμβούλους.

 

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Advertisement Enter ad code here
Οκτ 26, 2021 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C ελαφρές νεφώσεις
τρι10/26 τετ10/27 πέμ10/28 παρ10/29 σαβ10/30
-/13°C
ελαφρές νεφώσεις
16/12°C
ελαφρές νεφώσεις
16/12°C
αίθριος καιρός
16/12°C
σποραδικές νεφώσεις
16/12°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Μάχη Νικολαράκου, μια δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα,  αποφάσισε να βγει μπροστά και να προσφέρει στον εμπορικό σύλλογο. Οι καταστηματάρχες του κέντρου την...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα συνεχιστεί η κακοκαιρία «Μπάλλος» που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν όλη τη χώρα. Η...

ΓΕΝΙΚΑ

Από τον δήμο του Αμαρουσίου και πιο συγκεκριμένα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ θα περνάει ο ποδηλατόδρομος που θα ξεκινάει από το Γκάζι και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανανεώνει το μηχανοκίνητο στόλο του με 17 νέα Οχήματα και 6 νέα Μηχανήματα Έργου νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Οι αντίστοιχες συμβάσεις υπογράφηκαν τις...