fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

“Ροντέο” το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο

Πραγματικό “ροντέο” εχθές το δημοτικό συμβούλιο στο Μαρούσι. Είναι πλέον βέβαιο ότι θα ζήσουμε ωραία πράγματα ενόψει δημοτικών εκλογών. Ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ιατρίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη με βαριές εκφράσεις κατά του δημάρχου, κατηγορώντας τον  ότι διαλύει και διασπείρει την Παράταξή του  σε τέσσερις συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν για προσωπικό του όφελος την επόμενη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Ιατρίδης ανέγνωσε ενώπιων του σώματος του δημοτικού συμβουλίου την παρακάτω επιστολή παραίτησής του από τον συνδυασμό “Μαρούσι – Ανθρώπινη πόλη” του δημάρχου Γιώργου Πατούλη:

«Αισθάνομαι άσχημα να μετέχω και να ακούω από τους συμπολίτες μας τα “μύρια όσα” για τη Διοίκηση του Δημάρχου κ. Πατούλη, που νομίζει ότι ο Δήμος μας είναι οικογενειακή του υπόθεση. Αυτό και όσα έχω αναφέρει κατά την ανεξαρτητοποίησή μου, ήταν η αφορμή που ανεξαρτητοποιήθηκα το έτος 2013 από τον Συνδυασμό του. Το 2014 μετά από παράκλησή του μέσα στο Δ.Σ επανήλθα στο Συνδυασμό έχοντας την πεποίθηση ότι θα πορευόμαστε έως το τέλος της νέας θητείας με ειλικρινή και σωστή, ίση μεταχείριση στους Συμβούλους του, καθώς και σε θέματα που ήταν επωφελή στο Δήμο μας. Αντί αυτού ο κ. Δήμαρχος, όπως χρησιμοποίησε το Δήμο ως εφαλτήριο για την ανέλιξη σε υψηλότερους στόχους, για προσωπικό του όφελος, διαλύει και διασπείρει την Παράταξή μας σε τέσσερις (4) Συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν, σκοπεύοντας αν μη τι άλλο με την αποχώρησή του από το Δήμο, με άτομα που τους έχει εμπιστοσύνη ότι θα τον “καλύψουν” όταν θα είναι στον επόμενο θώκο που έχει βάλει στόχο. Αποποιούμενος την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην προεκλογική αυτή διαμάχη δηλώνω από σήμερα στον κ. Πρόεδρο την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό του κ. Πατούλη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ».

Απαντώντας ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης κατηγόρησε το Γιώργο Ιατρίδη ως άφαντο από τις δημοτικές συνεδριάσεις, ευθυνόφοβο και άφησε αιχμές για την επιχείρηση που διατηρεί.

Στο σημείο εκείνο υπήρξε έντονη έκρηξη του κ. Ιατρίδη, λέγοντας στον δήμαρχο να προσέξει τι θα πει…

Στη συνέχεια ο δήμαρχος, δεν επεκτάθηκε στην προηγούμενη αιχμή του και ανέφερε ότι οι κατηγορίες του κ. Ιατρίδη είναι ηθικά και ποινικά κολάσιμες.

Μετά τις παραιτήσεις Ρώτα και Ιατρίδη η δημοτική παράταξη του δημάρχου αριθμεί 23 από 25 δημοτικούς συμβούλους που ξεκίνησαν στην αρχή. Προσθέτοντας όμως τον κ. Ρούσσο που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Κλαπάκη και κατά δήλωση του προσχώρησε στον συνδυασμό του δημάρχου, ουσιαστικά η παράταξη αριθμεί 24 δημοτικούς συμβούλους.

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 27, 2022 - Τετ
Μαρούσι, Ελλάδα
27°C αίθριος καιρός
τετ07/27 πέμ07/28 παρ07/29 σαβ07/30 κυρ07/31
αίθριος καιρός
34/26°C
αίθριος καιρός
33/24°C
αίθριος καιρός
32/22°C
αίθριος καιρός
34/23°C
αίθριος καιρός
36/26°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο γύρω στις...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...