fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σύσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για τον προγραμματισμό προτεραιοτήτων και μεσο-μακροπρόθεσμων πολιτικών

Πρώτη σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Συμβούλους είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, μετά τον ορισμό τους στις θέσεις ευθύνης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, αφενός μεν, να οριοθετηθούν οι άμεσες ενέργειες που απαιτούνται για να αντιμετωπισθούν ζητήματα καθημερινότητας στην πόλη και αφετέρου, η εκπόνηση των μεσο-μακροπρόθεσμων πολιτικών βάση του οριοθετημένου προγραμματισμού.

Ειδικότερα,

ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ζήτησε να πραγματοποιηθεί μία αποτίμηση της παρούσας κατάστασης του Δήμου σε θέματα υποδομών στους τομείς καθαριότητας και φωτισμού και κατά συνέπεια να πραγματοποιηθούν οι εργασίες συντήρησης ή αντικατάστασης, όπου κρίνεται απαραίτητο, προκειμένου η πόλη να είναι καθαρή και ασφαλής.

Ενόψει μάλιστα της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, ζήτησε να πραγματοποιηθεί επιθεώρηση στα σχολεία του Δήμου, καθώς και έλεγχος στις παιδικές χαρές και τους χώρους άθλησης.

Παράλληλα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ανέθεσε στους Αντιδημάρχους να προχωρήσουν σε διαβούλευση με τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων που εποπτεύουν, προκειμένου οι υπηρεσίες του Δήμου να λειτουργούν αποτελεσματικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Επίσης, να διεξαχθεί καταγραφή στις τρέχουσες ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να αναπροσαρμοσθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου.

Δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στα μέλη της Διοίκησης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου τόνισε:
« Βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε με αποτελεσματικότητα την πόλη και τους πολίτες της. Προτεραιότητα όλων μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς τους και η ανταπόκρισή μας στις ανάγκες τους.
Στο πλαίσιο αυτό, η «Γραμμή Δημότη» αναβαθμίζεται, ενώ θα τεθεί σύντομα στη διάθεση των πολιτών το «Γραφείο Δημότη», όπου οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους και τα ζητήματα που τους  απασχολούν. Οι πόρτες του Δημαρχείου είναι ανοικτές για όλους τους πολίτες.»

Στη συνάντηση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι:  Στέφανος Τσιπουράκης, Σπυρίδων Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ιωάννης Νικολαράκος, Κωνσταντίνος Ρώτας. Επίσης ή Εντεταλμένη  Σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη και οι Σύμβουλοι Γεώργιος Ζήκος και Χρυσόστομος Σχινάς.

 

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 26, 2022 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
29°C αίθριος καιρός
τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28 παρ07/29 σαβ07/30
αίθριος καιρός
32/26°C
αίθριος καιρός
35/25°C
αίθριος καιρός
34/25°C
αίθριος καιρός
32/22°C
αίθριος καιρός
33/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο γύρω στις...