fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σύσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για τον προγραμματισμό προτεραιοτήτων και μεσο-μακροπρόθεσμων πολιτικών

Πρώτη σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Συμβούλους είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, μετά τον ορισμό τους στις θέσεις ευθύνης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, αφενός μεν, να οριοθετηθούν οι άμεσες ενέργειες που απαιτούνται για να αντιμετωπισθούν ζητήματα καθημερινότητας στην πόλη και αφετέρου, η εκπόνηση των μεσο-μακροπρόθεσμων πολιτικών βάση του οριοθετημένου προγραμματισμού.

Ειδικότερα,

ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ζήτησε να πραγματοποιηθεί μία αποτίμηση της παρούσας κατάστασης του Δήμου σε θέματα υποδομών στους τομείς καθαριότητας και φωτισμού και κατά συνέπεια να πραγματοποιηθούν οι εργασίες συντήρησης ή αντικατάστασης, όπου κρίνεται απαραίτητο, προκειμένου η πόλη να είναι καθαρή και ασφαλής.

Ενόψει μάλιστα της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, ζήτησε να πραγματοποιηθεί επιθεώρηση στα σχολεία του Δήμου, καθώς και έλεγχος στις παιδικές χαρές και τους χώρους άθλησης.

Παράλληλα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ανέθεσε στους Αντιδημάρχους να προχωρήσουν σε διαβούλευση με τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων που εποπτεύουν, προκειμένου οι υπηρεσίες του Δήμου να λειτουργούν αποτελεσματικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Επίσης, να διεξαχθεί καταγραφή στις τρέχουσες ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να αναπροσαρμοσθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου.

Δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στα μέλη της Διοίκησης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου τόνισε:
« Βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε με αποτελεσματικότητα την πόλη και τους πολίτες της. Προτεραιότητα όλων μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς τους και η ανταπόκρισή μας στις ανάγκες τους.
Στο πλαίσιο αυτό, η «Γραμμή Δημότη» αναβαθμίζεται, ενώ θα τεθεί σύντομα στη διάθεση των πολιτών το «Γραφείο Δημότη», όπου οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους και τα ζητήματα που τους  απασχολούν. Οι πόρτες του Δημαρχείου είναι ανοικτές για όλους τους πολίτες.»

Στη συνάντηση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι:  Στέφανος Τσιπουράκης, Σπυρίδων Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ιωάννης Νικολαράκος, Κωνσταντίνος Ρώτας. Επίσης ή Εντεταλμένη  Σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη και οι Σύμβουλοι Γεώργιος Ζήκος και Χρυσόστομος Σχινάς.

 

Ιαν 28, 2022 - Παρ
Μαρούσι, Ελλάδα
1°C ελαφρές νεφώσεις
παρ01/28 σαβ01/29 κυρ01/30 δευ01/31 τρι02/01
ελαφρές νεφώσεις
7/4°C
αυξημένες νεφώσεις
7/5°C
αραιές νεφώσεις
8/5°C
αίθριος καιρός
11/4°C
αυξημένες νεφώσεις
14/7°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές του ρεύματος σημειώνονται σε δεκάδες περιοχές της Αττικής εδώ και κάποιες ώρες και οι περισσότερες από αυτές οφείλονται σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο γνωστός Μαρουσιώτης που βγήκε για snowboard πέρσι εκμεταλλευόμενος το χιονισμένο τοπίο της πόλης ξαναχτυπά. Σε αυτή την κακοκαιρία με τη βοήθεια αυτοκινήτου. Ο...