fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τακτικό δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη, 12/2 στις 18:00

δημος αμαρουσιου

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 18:00,  συνέρχεται σε σώμα το δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Αμαρουσίου (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση διενέργειας παραστάσεων στον χώρο του Ο.Τ. 495 σύμφωνα με τον Ν.4229/2014

2. Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη με θέμα: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής» των εκδόσεων ΤΟΠΟΣ, με παροχή αίθουσας και ηχητικής κάλυψης.

3. Έγκριση ή μη δωρεάς ασθενοφόρου προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

4. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών της ΙΒ’ κατανομής 2019, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».

5. Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή δικτύου αυτοματοποιημένου ελέγχου για την ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους του Δ. Αμαρουσίου».

6. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΧ 9760 ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».

7. Έγκριση ή μη της τροποποίησης της αρχιτεκτονικής μελέτης με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΧ 9760 ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».

8. Έγκριση ή μη ανάθεσης σε τρίτο υπηρεσίας για τη μεταφόρτωση ογκωδών απορριμμάτων προς μεταφορά σε Χ.Υ.Τ.Α.

9. Έγκριση καταβολής δικηγορικής αμοιβής για παράσταση της Δικηγορικής Εταιρίας Κ.&Κ. Πέρρου εκπροσωπούμενης από τη Διαχειρίστρια Αικατερίνη Πέρρου (Υπόθεση «ΔΕΑΔΑ» Φ. 5083).

10. Έγκριση 2ης Τροποποίησης Απόφασης Υλοποίησης με ιδία μέσα του Υποέργου 1: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμαρουσίου» της πράξης «Δημιουργία και Λειτουργία «Κέντρου Κοινότητας» Δήμου Αμαρουσίου» με κωδικό ΟΠΣ «5002032».

11. Έγκριση για την υποβολή Πρότασης (Αίτησης Χρηματοδότησης) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» στον Άξονα προτεραιότητας: 12 «Τεχνική Υποστήριξη της Εφαρμογής (ΕΤΠΑ)» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ» στην Πρόσκληση με κωδικό ΑΤΤ104 (Α/Α ΟΠΣ: 4041).

12. Έγκριση ή μη επανένταξης του Δήμου Αμαρουσίου στο Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) και εκλογή τριών (3) εκπροσώπων.

13. Ενημέρωση – Απόψεις επί της «Στρατηγικής Mελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου (ΕΧΣ) τμήματος περιοχής Δηλαβέρη, για την ανάπτυξη πόλου Τουρισμού – Αναψυχής και την μετεγκατάσταση του καζίνο Πάρνηθας.

Ιαν 22, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
3°C αραιές νεφώσεις
σαβ01/22 κυρ01/23 δευ01/24 τρι01/25 τετ01/26
αραιές νεφώσεις
3/1°C
ελαφρές νεφώσεις
4/0°C
αραιές νεφώσεις
2/0°C
ήπιες χιονοπτώσεις
1/-4°C
ελαφρές νεφώσεις
2/-5°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΑΝΑΠΟΛΩΝΤΑΣ

Το Θρυλικό όνομα της νεώτερης ελληνικής Ιστορίας, ο μαρουσιώτης Ολυμπιονίκης μας Σπύρος Λούης ζωντάνεψε μέσα από το ομότιτλο ντοκιμαντέρ του Γιάννη Σμαραγδή το 2004....

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών που θα γίνουν το Φθινόπωρο του 2023, έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται σενάρια υποψηφίων δημάρχων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ...