fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Τακτικό δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη, 12/2 στις 18:00

δημος αμαρουσιου

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 18:00,  συνέρχεται σε σώμα το δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Αμαρουσίου (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση διενέργειας παραστάσεων στον χώρο του Ο.Τ. 495 σύμφωνα με τον Ν.4229/2014

2. Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη με θέμα: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων – δώρο ζωής» των εκδόσεων ΤΟΠΟΣ, με παροχή αίθουσας και ηχητικής κάλυψης.

3. Έγκριση ή μη δωρεάς ασθενοφόρου προς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

4. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών της ΙΒ’ κατανομής 2019, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».

5. Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή δικτύου αυτοματοποιημένου ελέγχου για την ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους του Δ. Αμαρουσίου».

6. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΧ 9760 ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».

7. Έγκριση ή μη της τροποποίησης της αρχιτεκτονικής μελέτης με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΧ 9760 ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».

8. Έγκριση ή μη ανάθεσης σε τρίτο υπηρεσίας για τη μεταφόρτωση ογκωδών απορριμμάτων προς μεταφορά σε Χ.Υ.Τ.Α.

9. Έγκριση καταβολής δικηγορικής αμοιβής για παράσταση της Δικηγορικής Εταιρίας Κ.&Κ. Πέρρου εκπροσωπούμενης από τη Διαχειρίστρια Αικατερίνη Πέρρου (Υπόθεση «ΔΕΑΔΑ» Φ. 5083).

10. Έγκριση 2ης Τροποποίησης Απόφασης Υλοποίησης με ιδία μέσα του Υποέργου 1: «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αμαρουσίου» της πράξης «Δημιουργία και Λειτουργία «Κέντρου Κοινότητας» Δήμου Αμαρουσίου» με κωδικό ΟΠΣ «5002032».

11. Έγκριση για την υποβολή Πρότασης (Αίτησης Χρηματοδότησης) στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» στον Άξονα προτεραιότητας: 12 «Τεχνική Υποστήριξη της Εφαρμογής (ΕΤΠΑ)» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) με τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ» στην Πρόσκληση με κωδικό ΑΤΤ104 (Α/Α ΟΠΣ: 4041).

12. Έγκριση ή μη επανένταξης του Δήμου Αμαρουσίου στο Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) και εκλογή τριών (3) εκπροσώπων.

13. Ενημέρωση – Απόψεις επί της «Στρατηγικής Mελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου (ΕΧΣ) τμήματος περιοχής Δηλαβέρη, για την ανάπτυξη πόλου Τουρισμού – Αναψυχής και την μετεγκατάσταση του καζίνο Πάρνηθας.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούλ 3, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
26°C αίθριος καιρός
κυρ07/03 δευ07/04 τρι07/05 τετ07/06 πέμ07/07
αίθριος καιρός
29/23°C
αίθριος καιρός
29/19°C
αίθριος καιρός
31/20°C
αίθριος καιρός
32/22°C
αίθριος καιρός
33/24°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύ​θυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μετά από ένα ικανό διάστημα πιλοτικής λειτουργίας και εκπαίδευσης του προσωπικού του Δήμου που εμπλέκεται με την εξυπηρέτηση των Δημοτών, η ανανεωμένη υπηρεσία «Γραμμή Δημότη...