fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Την “ώρα του δημότη” ετοιμάζει ο Θ. Αμπατζόγλου

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δυο μηνών από την ανάληψη της δημαρχίας του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δεσμεύτηκε ότι η πόρτα του θα ανοιχτή και μάλιστα έχει σκοπό να ορίσει συγκεκριμένες ημέρες κ ώρες που οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντούν.

Πιο συγκεκραμένα δήλωσε:

Αγαπητοί μου Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Σήμερα ολοκληρώνουμε δύο μήνες, από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Αμαρουσίου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύ συγκινητική ανταπόκριση σας και τα μηνύματα αγάπης και στήριξης σας στην προχθεσινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπου για πρώτη φορά συμμετείχα στις εκδηλώσεις ως Δήμαρχος Αμαρουσίου.
Ήταν μια συγκινητική εμπειρία για μένα,
με στιγμές γεμάτες συναισθηματική φόρτιση
και αισθήματα ευγνωμοσύνης.

Η τιμή και η ευθύνη είναι μεγάλη, και για άλλη μια φορά θέλω να γνωρίζετε ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της εντολής την οποία μου έχετε δώσει, για να ανταποκριθώ επάξια στα καθήκοντα τα οποία μου έχετε αναθέσει στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι βαθειά η πεποίθησή μου ότι παρά τις δυσκολίες, μπορούμε να πετύχουμε πολλά μαζί και να οδηγήσουμε το Μαρούσι πραγματικά σε μια Νέα Εποχή.

Μια νέα εποχή που θα δούμε ακόμα πιο ουσιαστική και πιο διαδραστική τη σχέση με τον Πολίτη, που θα έχει λόγο, θέση και άποψη για όσα αφορούν την καθημερινότητα της ζωής του στην πόλη μας.
Μια νέα εποχή, που θα βελτιώσουμε δραστικά τις υποδομές, την λειτουργικότητα της πόλης, την εικόνα και την αισθητική της,
το αίσθημα ασφάλειας, την προστασία του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος, την καθαριότητα και γενικά να αναβαθμίσουμε περισσότερο ακόμα την ταυτότητα, την αναγνωρισιμότητα και το brand name του Αμαρουσίου.

Ταυτόχρονα θα δουλέψουμε πολύ στις πολιτικές μας που αφορούν τον Άνθρωπο,
την πρόνοια, την υγεία, την στήριξη όλων των ευπαθών και ευαίσθητων ομάδων, την στήριξη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,της νεολαίας μας, στην άθληση για όλους, τον Πολιτισμό ως σημείο αναφοράς και δημιουργικότητας στην πόλη μας και γενικότερα την κοινωνική συνοχή σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινής ζωής στο Δήμο Αμαρουσίου.
Θέλουμε να κάνουμε μια Πόλη Πρότυπο για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της, που να την χαιρόμαστε και να την απολαμβάνουμε όλοι μας.

Έχω πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα προβλήματα, τις ελλείψεις, τις δυνατότητες, αλλά και τις αναγκαιότητες παρεμβάσεων και για το πού πρέπει να ρίξουμε το βάρος των δράσεων και των στοχεύσεων μας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, με βάση το προεκλογικό πρόγραμμα μας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την αγάπη και αποδοχή σας, ακόμα κι από όσους δεν μας ψήφισαν, και θέλω να γνωρίζετε ότι λειτουργούμε πλέον ως μια δημοτική αρχή
με πνεύμα σύνθεσης, σύνεσης και συνεργασίας που αντιμετωπίζει ισότιμα και ισάξια όλους τους πολίτες και τους δημότες της πόλης, χωρίς κανενός είδους διαχωρισμό ή διάκριση.

Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους τους δημότες και τους πολίτες και σύντομα θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, όπου το Γραφείο Δημάρχου θα είναι ανοιχτό για τους πολίτες που επιθυμούν να με δουν, θεσπίζοντας τις “Ώρες του Δημότη”.

Προχωράμε λοιπόν μαζί στη Νέα Εποχή και να είστε βέβαιοι ότι σε αυτή τη νέα πορεία και τη νέα κατεύθυνση, εσείς είστε οι βασικοί Πρωταγωνιστές!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Ιαν 28, 2022 - Παρ
Μαρούσι, Ελλάδα
2°C αίθριος καιρός
παρ01/28 σαβ01/29 κυρ01/30 δευ01/31 τρι02/01
αίθριος καιρός
7/4°C
αυξημένες νεφώσεις
7/5°C
αραιές νεφώσεις
8/5°C
αίθριος καιρός
11/4°C
αυξημένες νεφώσεις
14/7°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Η πτώση της θερμοκρασία αναμένεται να είναι ισχυρή τις επόμενες μέρες στα Βόρεια Προάστια. Την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 0 βαθμούς...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Ιερέα Γεώργιο Γεμελιάρη. Ο Πατήρ Γεώργιος Γεμελιάρης υπηρέτησε την ενορία των Αγίων Αναργύρων Αμαρουσίου για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ευλαβικότητα. Συλλυπητήριο...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές του ρεύματος σημειώνονται σε δεκάδες περιοχές της Αττικής εδώ και κάποιες ώρες και οι περισσότερες από αυτές οφείλονται σε ζημιές στο Δίκτυο από την πτώση δέντρων που υποχωρούν...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο γνωστός Μαρουσιώτης που βγήκε για snowboard πέρσι εκμεταλλευόμενος το χιονισμένο τοπίο της πόλης ξαναχτυπά. Σε αυτή την κακοκαιρία με τη βοήθεια αυτοκινήτου. Ο...