fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Βράβευση των ιδιοκτητών φροντιστηρίων για την πολύτιμη εθελοντική προσφορά τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Τιμητικές πλακέτες και επαίνους απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε 32 ιδιοκτήτες φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών του Αμαρουσίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής εθελοντικής προσφοράς τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, που σκοπό έχει τη στήριξη των μαθητών και μαθητριών που ανήκουν στις ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Θ. Αμπατζόγλου: «Στηρίζουμε το Κοινωνικό Φροντιστήριο, στηρίζουμε τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν ανάγκη, κάνουμε πράξη τον αλτρουϊσμό και την αλληλεγγύη»                    

Στο θερμό καλωσόρισμά του προς τους παριστάμενους στην εκδήλωση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ο κ. Αμπατζόγλου αναφερόμενος στο επιτυχημένο  θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, υπογράμμισε ότι «στόχος του προγράμματος πρόσθετης διδακτικής βοήθειας είναι να καταστεί εφικτή και με όρους αξιοπρέπειας, η ισότητα στις ευκαιρίες, την πρόοδο και την παρεχόμενη εκπαίδευση» και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια ουσιαστική και ταυτόχρονα ευεργετική εθελοντική προσφορά των ιδιοκτητών φροντιστηρίων και φροντιστών της πόλης μας, που σηκώνουν το βάρος της οργάνωσης αυτής της όμορφης προσπάθειας.» 

 

Εκφράζοντάς τους τις θερμές ευχαριστίες του για τη διάθεση του ελεύθερου χρόνου, την έμπρακτη στήριξη, την ένταση της προσπάθειας και την ποιότητα της δουλειάς τους, σημείωσε:                                                                     

«Αυτή η προσπάθεια μας γεμίζει αισιοδοξία και δίνει τη δύναμη και τη χαρά να συνεχίσουμε συναισθανόμενοι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας. Ως Δημοτική Αρχή, στηρίζουμε το Κοινωνικό Φροντιστήριο, στηρίζουμε τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν ανάγκη, κάνουμε πράξη τον αλτρουϊσμό και την αλληλεγγύη.»

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, υπό την συντονισμό του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσηενώ η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Έφη Γιαννακού παρουσίασε το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, συνδέοντας το με την κοινωνική εργασία στην κοινότητα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Αντιπρόεδρος Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Αικατερίνη Ιωάννου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγιώτης ΣαγρήςΜιχάλης Παπαδόπουλος, Ιωάννης Ιωαννίδης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Φανή Λέκκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.: Ανδρομάχη Τσουκαλά, Αικατερίνη Σκιντζού, Σπυρίδων Οικονόμου, Γρηγόριος Καραδήμας, Χριστίνα Θεοδωρίδου, Πηνελόπη Μπρούτα και Βάλια Χριστακοπούλου.

Φροντιστήρια που βραβεύτηκαν

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και παρέλαβαν έπαινο και τιμητική πλακέτα οι εξής:

Για τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:

·       Φροντιστήριο «ΑΛΦΑ», ο κ. Σπυρέτος Σωτήρης

·       Φροντιστήριο «ΠΗΓΑΣΟΣ», ο κ. Λαμπρόπουλος Κων/νος

·       Φροντιστήριο «ΟΡΟΣΗΜΟ», ο κ. Μάκος Γιώργος

·       Φροντιστήριο «ΝΟΗΣΗ», ο κ. Δρούτσας Παναγιώτης

·       Φροντιστήριο «ΕΨΙΛΟΝ», ο κ. Αργύρης Δημήτρης

·       Φροντιστήριο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ο κ. Καραντώνης Δημήτρης

Για τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:

·       Φροντιστήριο «ΕΥΡΟΓΝΩΣΗ», ο κ. Εμμανουήλ Γεώργιος

·       Φροντιστήριο «ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ»,ο κ Σπανός Νικόλαος

·       Φροντιστήριο «ΤΑΡΑΛΑ», η κα Ταραλά Ελένη

·       Φροντιστήριο «SO EASY», ο κ. Οικονόμου Γεώργιος.

 

Επίσης τιμήθηκαν για την πολύτιμη συμπαράστασή τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, αλλά δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκπρόσωποι των κάτωθι φροντιστηρίων:

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:

·       «ΑΚΑΔΗΜΟΣ»

·       «ΩΘΗΣΗ»

·       «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ»

·       «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

·       «ΛΟΓΟΣ»

·       «ΣΑΛΤΕΡΗΣ-ΣΑΒΒΑΛΑΣ»

·       «ΕΙΔΕΝΑΙ»

·       «ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:

·       «ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ»                                                        

«ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ ΑΛΕΞΙΑ»

·       «ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΝΤΙΝΑ»

·       «ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ»

·       «ΜΠΙΡΗΣ-ΡΕΪΣΗΣ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ»

·       «ΡΟΥΜΠΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ»

·       «ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ»

·       «LEXINET»

·       «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ»

·       «ΛΙΛΙΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ»

·       «ΠΑΣΤΡΑΣ»

·       «AXON»

·       «ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ»

·       «ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΑΚΟΥ ΖΑΝΝΑ».

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 26, 2022 - Τρι
Μαρούσι, Ελλάδα
27°C αίθριος καιρός
τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28 παρ07/29 σαβ07/30
αίθριος καιρός
33/26°C
αίθριος καιρός
35/25°C
αίθριος καιρός
34/25°C
αίθριος καιρός
33/23°C
αίθριος καιρός
34/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο γύρω στις...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...