Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αμαρουσίου για την επερχόμενη κακοκαιρία “EVA”

Σε επιφυλακή τίθενται οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Εξωτερικών Συνεργείων από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την αντιμετώπιση των πιθανόν προβλημάτων που θα προκύψουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα με την ονομασία “EVA”.

Από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 οπότε και αναμένεται η κακοκαιρία να πλήξει την Αττική, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται  στη Γραμμή Δημότη 15321 ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 213 2038000, προκειμένου να αναφέρουν προβλήματα έκτακτης ανάγκης που διαπιστώνουν στην περιοχή τους.

Παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να προστατευθούν από την κακοκαιρία.

Περισσότερες πληροφορίες  για το φαινόμενο της κακοκαιρίας εδώ.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Η απάντηση του Δημάρχου για τις σχολικές καθαρίστριες

Απάντησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου   σχετικά με τις σχολικές...

Στη Μύκονο η Μαρίνα Σταυράκη και οι φωτογραφίες με Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Τις διακοπές της στη Μύκονο απολαμβάνει η Μαρίνα Σταυράκη και...

Το Μαρούσι χτίζει τη «μηχανή» της νέας σεζόν: Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και το ευρωπαϊκό όραμα

Το κλειστό του Αγίου Θωμά ετοιμάζεται να ζήσει ξανά...

Μαρούσι:Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1 έως 30 Αυγούστου για εργασίες συντήρησης

Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου ενημερώνει τα μέλη του ότι...

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img