Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025
11.9 C
Marousi

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αμαρουσίου για την επερχόμενη κακοκαιρία “EVA”

Σε επιφυλακή τίθενται οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Εξωτερικών Συνεργείων από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την αντιμετώπιση των πιθανόν προβλημάτων που θα προκύψουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα με την ονομασία “EVA”.

Από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 οπότε και αναμένεται η κακοκαιρία να πλήξει την Αττική, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται  στη Γραμμή Δημότη 15321 ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 213 2038000, προκειμένου να αναφέρουν προβλήματα έκτακτης ανάγκης που διαπιστώνουν στην περιοχή τους.

Παρακαλούνται οι πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να προστατευθούν από την κακοκαιρία.

Περισσότερες πληροφορίες  για το φαινόμενο της κακοκαιρίας εδώ.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Πρόταση Στουρνάρα στην κυβέρνηση: Δώστε στους δήμους την είσπραξη του ΕΝΦΙΑ

Την ιδέα της είσπραξης και διαχείρισης του ΕΝΦΙΑ από...

Μαρούσι: Τέλος ο Τακιανός , αναλαμβάνει ο Μπατής

Μαρούσι και Φώτης Τακιανός χώρισαν τους δρόμους τους μετά...

Μαρούσι: Παραιτήθηκε ο Γενικός Αρχηγός μετά τη βαριά ήττα από τον Κολοσσό

Εξελίξεις στο «στατόπεδο» του Αμαρουσίου έφερε η βαριά εκτός...

Τριετής παράταση για τη μεταφορά του Καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι έως το 2028

Η παράταση οφείλεται στην εμπλοκή πολλών δημοσίων υπηρεσιών και...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img