Νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών Οπτομετρών Ελλάδος ο Γιάννης Νικολαράκος

Μετά την προεδρία του εμπορικού συλλόγου Αμαρουσίου, την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου και μάλιστα ως επικεφαλής παράταξης, τη μετεκλογική συνεργασία του με τον δήμαρχο Αμπατζόγλου και την επιλογή του τελευταίου να τον ορίσει αντιδήμαρχο πολιτισμού, ο Γιάννης Νικολαράκος συνεχίζει να ανεβάζει καθημερινά τις πολιτικές μετοχές του με τη διάθεσή του για προσφορά και τις νέες ιδέες του.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ο αντιδήμαρχος πολιτισμού σημείωσε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, αφού οι συνάδελφοι του οπτικοί τον εξέλεξαν πρόεδρο του Συλλόγου Οπτικών – Οπτομετρών Ελλάδος.

Είναι σημαντικό για την πόλη μας, Μαρουσιώτες να ηγούνται των επαγγελματικών κλάδων και να ξεχωρίζουν μεταξύ των συναδέλφων τους.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ακόμα ένα «πράσινο φως» για το καζίνο

Ακόμα μια περιβαλλοντική έγκριση έλαβε το project Voria, που...

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img