Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
22.4 C
Marousi

2018 ευχές από το Δήμο Αμαρουσίου στην κοπή της πίτας

Με την ευχή «το 2018 να αποτελέσει την αφετηρία μίας νέας εποχής δημιουργίας και αναγέννησης σε προσωπικό και εθνικό επίπεδο», καλωσόρισαν το 2018 ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στην καθιερωμένη κοπή της πίτας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Στην καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρόντες ήταν μέλη του Ιερού Κλήρου, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος πολιτών.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι πατέρες του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, οι οποίος έδωσαν θερμές ευχές στους παριστάμενους για «Καλή Χρονιά με Υγεία, Ομόνοια, Ειρήνη και Αλληλεγγύη».
Ο δήμαρχος, στον χαιρετισμό του ευχήθηκε «χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και το 2018 να είναι μία χρονιά δημιουργίας και ανάπτυξης, με στόχο ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο “αύριο” για τον τόπο μας και τις επόμενες γενεές».
Ο δήμαρχος έκοψε το πρώτο κομμάτι της πίτας και ακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Βραχνός, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Έναρξη αιτήσεων για ένταξη/επικαιροποίηση ωφελούμενων στο κοινωνικό παντοπωλείο -συσσίτιο

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώνει ότι ξεκινούν οι...

Μαρούσι:Διακοπή ρεύματος-Ξαφνικό μπλακ άουτ στην περιοχή του ΟΑΚΑ

Ξαφνικό μπλακ άουτ το πρωί της Δευτέρας στο Μαρούσι...

Μαρούσι:12 και 13 Σεπτέμβρη 2025 το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ-Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 12 Σεπτ 2025• Ώρα 20:00 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Εντυπωσιακή Επίδειξη Αθλητικού Τραμπολίνο...

Μαρούσι: Γυναίκα απείλησε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στο...

Η δύση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου, όσοι έφυγαν για διακοπές επέστρεψαν,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img