Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
14.4 C
Marousi

Με μία λιτή θρησκευτική τελετή το Μαρούσι γιόρτασε τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων

Με μία λιτή θρησκευτική τελετή το Μαρούσι γιόρτασε την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 τη μνήμη των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού, στον ομώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό, χοροστατούντος του Εφημέριου του Ιερού Ναού Πατέρα Δαμασκηνού, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, και με τη συμμετοχή πιστών.

Τον αρχιερατικό εσπερινό ακολούθησε η περιφορά της Ιερής Εικόνας των Αγίων Αναργύρων πέριξ του Ναού, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.

Στην τελετή παρέστησαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση για τα Αδέσποτα Ζώα στην πόλη μας

Ο  Δήμος Αμαρουσίου καλεί σε διάλογο 🤝 πολίτες, φιλοζωικές...

Μαρούσι: Πωλούσαν απομιμητικά προϊόντα που έμοιαζαν με γνήσια

Να διαθέτουν προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, τα οποία παρέπεμπαν...

Mαρούσι:Στο τοπ 10 με τις περιοχές που αναζητούν τώρα οι υποψήφιοι αγοραστές και ενοικιαστές(+πίνακες)

Η σύγκριση στις αναζητήσεις του σήμερα με αυτές προ...

Μαρούσι: Τοιχίο στήριξης πεζοδρομίου έτοιμο να πέσει δίπλα σε σχολείο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού mega και συγκεκριμένα...

Μαρούσι: Επικίνδυνα πεζοδρόμια σε πολυσύχναστο κόμβο(+video)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στον κόμβο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img