Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
26.4 C
Marousi

Στον ρυθμό της «Ημέρας Θετικής Ενέργειας» θα βρίσκεται αύριο το Μαρούσι

Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρευρεθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Μαρούσι για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Για 13η συνεχή χρονιά, η Amita Motion μας καλεί στον μεγαλύτερο και πιο θετικό μουσικό θεσμό της χώρας στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης θα βρεθούν στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής ξεσηκώνοντας την πόλη!

Ο super star DJ AFROJACK θα βρεθεί στο πιο πρωτοποριακό και θετικό stage προσφέροντας μία μοναδική μουσική εμπειρία! Οι MEΛISSES, οι Playmen, η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα θα προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο show γεμάτο ενέργεια, δύναμη, παλμό! Mαζί τους οι Dj Pitsi, Snik, Τhe Players, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής οι 2j, Jimko και Kristian Kostov είναι έτοιμοι να απογειώσουν τη βραδιά με το ρυθμό τους.

Ο πιο αναγνωρισμένος και πολυαναμενόμενος μουσικός θεσμός ανανεώνεται και είναι γεμάτος εκπλήξεις!

Φέτος, το έναυσμα για την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, σε ρόλο παρουσιαστή, θα δώσει ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENTO! Ο Σπύρος Μαργαρίτης, θα μας μεταφέρει τον παλμό στο backstage!

Ένα ανεπανάληπτο μουσικό υπερθέαμα θα προσφέρει η Amita Motion σε μικρούς και μεγάλους με τον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας να είναι γεμάτος μουσική, φαντασμαγορικά live acts, μοναδικές συνεργασίες επί σκηνής και πρωτότυπα διαδραστικά happenings.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

Μαρούσι: Σαν σήμερα το διπλό φονικό – 25χρονος κατακρεούργησε τη θεία και την ξαδέλφη του

Σαν σήμερα, στις 24 Ιουνίου του 1965 ένα έγκλημα...

Μαρούσι: Παραμένει κλειστός ο δημοτικός κινηματογράφος “Μίμης Φωτόπουλος”

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε συνηθίσει ο δημοτικός κινηματογράφος...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img