Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
27.5 C
Marousi

Mια εναλλακτική ιδέα της ελληνικής κουλτούρας Τσίπουρο – Μεζέ αυτό το Σάββατο στο Τρανζιστοράκι

Μετα την επιτυχία του πρώτου Meze Project το ΤranzistoRaki συνεχίζει κάθε σαββατοκύριακο με καλεσμένους αναγνωρισμένους Chefs της ελληνικής γαστρονομίας να μας επλήσει με ιδιαίτερες γεύσεις! Αυτό το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, συνεχίζει προσκαλώντας – προκαλώντας τον Κωνσταντίνο Βλαντίκα.

Με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της γαστρονομίας, έχοντας εργαστεί σε διάσημα εστιατόρια εντός και εκτός Ελλάδος (Funky Gourmet, CTC, Steak Alive, Vassilis Kitchen) μπαίνει στην κουζίνα του TranzistoRaki και παρουσιάζει μια εναλλακτική ιδέα της ελληνικής κουλτούρας Τσίπουρο – Μεζέ.

1ο πιατο
Κροκέτα από ουρά μόσχου σιγομαγειρεμένη σε κενό αέρος για 14 ώρες επάνω σε μαρμελάδα ντομάτας

2ο πιάτο
Σουπιά με ταραμά, τσίπς κρίταμο και κράκερ χαρούπι

3ο πιάτο
Ρολάκι από φιλέτο κοτόπουλο με γαρίδες, πουρέ καρότου και σαλάμι τσορίθο

4ο πιάτο
Φιλέτο ψαριού τυλιγμένο σε φύκι, με σάλτσα βουτύρου, εσαλότ και σπαράγγια

Γλυκό
Χαλβάς με φυστίκι αιγίνης αρωματισμένος με δενδρολίβανο και παγωτό κανέλα

με κάθε πιάτο σερβίρεται και ένα 50αράκι τσίπουρο
Τιμή 20€/menu

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Ο Γιώργος Κωλέτσης επέστρεψε στη Νίκη Αμαρουσίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την...

«Δημήτρης. Ένας αληθινός cat hero»

Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν από τη ζωή αθόρυβα, αλλά...

Μαρούσι:To Φεστιβάλ 2025 ξεκινά και φέτος– από 30 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Αμαρουσίου επιστρέφει από τις 30 Ιουνίου έως τις 15...

Μαρούσι: Ενίσχυση των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Αμαρουσίου...

Μαρούσι:Εποχή Παπαθεοδώρου στον πάγκο!

Το Μαρούσι ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Ηλία...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img