Ανακοίνωση της υποψηφιότητας τς υποψηφιότητας της Ευαγγελίας (Λίας) Παπαγιαννάκη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καλωσορίζει στην ομάδα του Συνδυασμού Το Μαρούσι Ψηλά!» την Ιατρό, Χειρουργό Ουρολόγο – Ανδρολόγο, Ευαγγελία (Λία) Παπαγιαννάκη δηλώνοντας:

«Η Λία Παπαγιαννάκη μια γυναίκα που συνδυάζει την υψηλή κατάρτιση στην Ιατρική επιστήμη, δεξιότητες στις εικαστικές τέχνες, πλούσια φιλανθρωπική δράση και δυναμική ενασχόληση με τα κοινά, συμπορεύεται μαζί μας με κοινό στόχο που είναι και το σύνθημά μας, «Το Μαρούσι Ψηλά!».

Η ανεξάρτητη δημοτική μας ομάδα προσελκύει ενεργούς πολίτες, σαν τη Λία, που έχουν διακριθεί και στον επαγγελματικό και στον κοινωνικό στίβο. Για το μέλλον της πόλης μας θέλουμε ανθρώπους με προσόντα, όρεξη για δουλειά, γνώσεις και πρωτίστως αγάπη για το Μαρούσι μας!»

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Mαρούσι-καζίνο:H επίσημη παρουσίαση του πρότζεκτ(+φωτος)

Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο...

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img