Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Ρέμα της Φραγκοκκλησιάς»

Συνάντηση με εκπροσώπους του  Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Ρέμα της Φραγκοκκλησιάς» πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και στελεχών των Τεχνικών και Νομικών  Υπηρεσιών του Δήμου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως διανοίξεις οδών, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οδοσημάνσεις, καθαριότητα.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου,  τοποθετούμενος στα θέματα που έθεσε ο Σύλλογος, εν κατακλείδι σημείωσε:

·        Τη διενέργεια διαγωνισμών για την ανάδειξη αναδόχου με σκοπό την έναρξη των εργασιών των διανοίξεων, ενώ παράλληλα έχουν κατατεθεί και προτάσεις για επέκταση του σχεδίου πόλεως.

·        Τη βούληση για ολοκληρωμένη μελέτη για την περιοχή, η οποία και θα μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη των κατοίκων για τη σωστή ανάπλασή της, με πεζοδρόμια ή πεζόδρομους.

·        Τη βούληση για επίσπευση του θέματος των αποζημιώσεων και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

·        Την κατάρτιση νέων κυκλοφοριακών μελετών για τα αναφερόμενα προβλήματα.

 

Εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν στη συνάντηση, ο Πρόεδρος Αντρέας Σιέττος, ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Κάπαρης και ο Γραμματέας Σπυρίδωνας Μπάρκας.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ακόμα ένα «πράσινο φως» για το καζίνο

Ακόμα μια περιβαλλοντική έγκριση έλαβε το project Voria, που...

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img