Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
13.2 C
Marousi

Επί του Πιεστηρίου: Τα μέλη των ΚΑΠΗ δεν θα πληρώνουν στα προγράμματα γυμναστικής

Σε εκδήλωση των ΚΑΠΗ  Αμαρουσίου που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μόλις ανακοίνωσε ότι τα μέλη των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου δεν θα πληρώνουν στα προγράμματα γυμναστικής.

Μέχρι πρότινος, τα μαθήματα γυμναστικής κόστιζαν 40 ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δραστήρια  μέλη των ΚΑΠΗ συγκέντρωσαν υπογραφές και απέστειλαν μόλις εχθές αίτημα προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου προκειμένου τα μαθήματα να γίνονται δωρεάν, όπως άλλωστε και σε πολλούς άλλους όμορους δήμους.

Μια ημέρα αργότερα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου έδειξε άριστα αντανακλαστικά και ανακοίνωσε εν μέσω χειροκροτημάτων ότι το αίτημα τους έγινε δεκτό!

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση για τα Αδέσποτα Ζώα στην πόλη μας

Ο  Δήμος Αμαρουσίου καλεί σε διάλογο 🤝 πολίτες, φιλοζωικές...

Μαρούσι: Πωλούσαν απομιμητικά προϊόντα που έμοιαζαν με γνήσια

Να διαθέτουν προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, τα οποία παρέπεμπαν...

Mαρούσι:Στο τοπ 10 με τις περιοχές που αναζητούν τώρα οι υποψήφιοι αγοραστές και ενοικιαστές(+πίνακες)

Η σύγκριση στις αναζητήσεις του σήμερα με αυτές προ...

Μαρούσι: Τοιχίο στήριξης πεζοδρομίου έτοιμο να πέσει δίπλα σε σχολείο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού mega και συγκεκριμένα...

Μαρούσι: Επικίνδυνα πεζοδρόμια σε πολυσύχναστο κόμβο(+video)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στον κόμβο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img