Πολίτες καθάρισαν το χώρο της “στέρνας” του κτήματος Βορρέ στο Μαρούσι

Άλλη μια όμορφη πρωτοβουλία δημοτών ήρθε να προστεθεί στις δράσεις καλλωπισμού σε γειτονιές που είδαμε το τελευταίο διάστημα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά το υδραγωγείο, ή πιο απλά “τη στέρνα” όπως τη γνωρίζουν οι κάτοικοι του κτήματος Βορρέ, των Αναβρύτων και της Νέας Λέσβου. Ένα σημείο της πόλης μας το οποίο τις ημέρες της καραντίνας επισκέπτονταν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής κάθε απόγευμα, ανάμεσά τους και πολλοί γονείς με παιδιά.

Μια παρέα 6 νέων, οι οποίοι συχνάζουν στο συγκεκριμένο σημείο, πήραν την απόφαση να καθαρίσουν το χώρο από σκουπίδια και σπασμένα μπουκάλια. Η εικόνα του χώρου μετά από 4 ώρες ήταν εμφανώς διαφορετική με αποτέλεσμα, γονείς που βρίσκονταν στον χώρο να τους δώσουν ένα θερμό χειροκρότημα και συγχαρητήρια και να αφήσουν με ασφάλεια τα παιδιά να μπουν μέσα και να παίξουν.

Ένα από τα θετικά της πανδημικής κρίσης που ζούμε, είναι ότι οι πολίτες οργανώνονται και προσφέρουν εθελοντικά στο κοινωνικό σύνολο.

Συγχαρητήρια στους νέους αυτούς ανθρώπους που επέλεξαν το δρόμο της εθελοντικής προσφοράς από την ανούσια γκρίνια και μεμψιμοιρία.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αντιδράσεις για τη μείωση προσωπικού στην καθαριότητα των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση που, σύμφωνα με ανακοίνωση...

Μαρούσι-Παρ’ ολίγον τραγωδία: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου»

Τα συντρίμμια κατέληξαν στην ταράτσα και στην αυλή της...

Μαρούσι:Πόσο στοιχίζει τo ενοίκιο σε ένα οικογενειακό σπίτι

Μετά τις εκρηκτικές αυξήσεις που καταγράφηκαν το 2023 και...

«Βατερλώ» της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου με τα «Ανοιχτά Προαύλια»

Την Τέταρτη, 27 Ιουνίου με επίσημη ανακοίνωσή του ο...

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς εγκαινίασε μια νέα και διαφορετική παιδική χαρά στο Κεφαλάρι

Πρόκειται για έναν ακόμη πρότυπο χώρο παιχνιδιού και ξενοιασιάς...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img