Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου, 2025
10.5 C
Marousi

Πολίτες καθάρισαν το χώρο της “στέρνας” του κτήματος Βορρέ στο Μαρούσι

Άλλη μια όμορφη πρωτοβουλία δημοτών ήρθε να προστεθεί στις δράσεις καλλωπισμού σε γειτονιές που είδαμε το τελευταίο διάστημα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αφορά το υδραγωγείο, ή πιο απλά “τη στέρνα” όπως τη γνωρίζουν οι κάτοικοι του κτήματος Βορρέ, των Αναβρύτων και της Νέας Λέσβου. Ένα σημείο της πόλης μας το οποίο τις ημέρες της καραντίνας επισκέπτονταν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής κάθε απόγευμα, ανάμεσά τους και πολλοί γονείς με παιδιά.

Μια παρέα 6 νέων, οι οποίοι συχνάζουν στο συγκεκριμένο σημείο, πήραν την απόφαση να καθαρίσουν το χώρο από σκουπίδια και σπασμένα μπουκάλια. Η εικόνα του χώρου μετά από 4 ώρες ήταν εμφανώς διαφορετική με αποτέλεσμα, γονείς που βρίσκονταν στον χώρο να τους δώσουν ένα θερμό χειροκρότημα και συγχαρητήρια και να αφήσουν με ασφάλεια τα παιδιά να μπουν μέσα και να παίξουν.

Ένα από τα θετικά της πανδημικής κρίσης που ζούμε, είναι ότι οι πολίτες οργανώνονται και προσφέρουν εθελοντικά στο κοινωνικό σύνολο.

Συγχαρητήρια στους νέους αυτούς ανθρώπους που επέλεξαν το δρόμο της εθελοντικής προσφοράς από την ανούσια γκρίνια και μεμψιμοιρία.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Viva Rena – αντιδήμαρχος πολιτισμού η πολύπειρη Ρένα Χαλίωτη

Όπως ενημέρωσε στο προσωπικό της προφίλ στο Fb η...

Μαρούσι:Ο Νίκος Πέππας αναπληρωτής Δήμαρχος & νέος αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ο Νίκος Πέππας αντιδήμαρχος μέχρι πρότινος Αθλητισμού & Πολιτισμού...

Μαρούσι:O Σπύρος Σταθούλης αντιδήμαρχος Αμαρουσίου νέος Γ.Γ. Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο

Σε έξι αλλαγές γενικών γραμματέων υπουργείων προχώρησε το Μέγαρο...

Μαρούσι:Φωτιά σε διαμέρισμα-Δύο άτομα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές...

Mαρούσι:To παρκάρισμα της χρονιάς στο Μαρούσι – Η οδηγός… είχε αργήσει σε ραντεβού(+ video)

Ένα πραγματικά αδιανόητο θέαμα αντίκρισαν περαστικοί και οδηγοί στη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img