Χριστούγεννα στην πόλη του Αμαρουσίου

Μελωδίες Χριστουγεννιάτικες και εκατοντάδες πολύχρωμα λαμπιόνια και παιδικά χαμόγελα, συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, που και φέτος, ντύθηκε γιορτινά για να υποδεχτεί τους επισκέπτες της τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, σηματοδότησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης,  δίνοντας «πνοή» στα χιλιάδες λαμπιόνια του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πλατείας.

Παρουσία πλήθους κόσμου που συμμετείχε στη γιορτή για την αφή του Δέντρου της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, πατώντας το κουμπί για να φωταγωγηθεί, ευχήθηκε οι φετινές γιορτές να φέρουν «το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας, να φέρουν χαρά και αισιοδοξία στα σπιτικά τους». 

Εκτός από τη σύζυγό του, δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη, και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου Νίκο Πέππα, που βρέθηκαν μαζί του επί σκηνής, ο Δήμαρχος κάλεσε να ανέβουν στη σκηνή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, οι παρόντες Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Καρλαύτης, τους οποίους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία. Όλοι, μαζί με το συγκεντρωμένο πλήθος, μέτρησαν αντίστροφα από το 10 έως το 1 για να φωταγωγηθεί το πανύψηλο φυσικό δέντρο της πόλης.

Το σύνθημα για να απλωθεί η μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε γωνία της πόλης, έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου παιανίζοντας αγαπημένες γιορτινές μελωδίες.

Αμέσως μετά, επί σκηνής, βρέθηκε το συγκρότημα Vegas που σε φαντασμαγορική, εορταστική ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους πλατεία, ξεσήκωσε άπαντες με τις επιτυχίες του.

Με την ευκαιρία της αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, περιηγήθηκε στο Χριστουγεννιάτικο χωριό με τα γιορτινά σπιτάκια, τα παιχνίδια, το παγοδρόμιο και τις εκπλήξεις για τα παιδιά.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Δολοφονία Ελευθερίας Αγραφιώτου: Η ανεξιχνίαστη υπόθεση που συγκλόνισε

Το Μαρούσι, μια περιοχή που συνήθως συνδέεται με τη...

Μαρούσι: Μαχαίρωσε 17χρονο σε στήθος, χέρι και πόδι για μία χρυσή αλυσίδα

Ο άγνωστος άνδρας απαίτησε από τον ανήλικο να του...

Μαρούσι:Eργάτες κρέμονται από ύψος 62 μέτρων στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακά πλάνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις...

Μαρούσι:Γυναίκα έπεσε από τον 4ο, προσγειώθηκε στον 3ο, ανέβηκε και ξαναέπεσε – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται οι αστυνομικοί που...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img