Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025
13.1 C
Marousi

COLORISE VOL2: 2o Φεστιβάλ Γκράφιτι από το Δήμο Αμαρουσίου, 18 Ιουνίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου σας προσκαλεί στο 2ο Φεστιβάλ Γκράφιτι “Colorise Vol2”, που διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και με τη συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας.

Το Φεστιβάλ Γκράφιτι διεξάγεται υπό την ευθύνη και το συντονισμό της Εντεταλμένης Συμβούλου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανής Λέκκα, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, από τις 11:00 έως τις 22:00, στο Skate Park της πόλης, Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά, πλησίον ΟΑΚΑ.            

Με θέμα το No Stress σε μια δύσκολη εποχή και με πολλές αντιξοότητες, οι συμμετέχοντες καταξιωμένοι καλλιτέχνες υπόσχονται να μας ψυχαγωγήσουν, να απογειώσουν τη διάθεσή μας και να δούμε μέσα από τη δική τους καλλιτεχνική ματιά την καθημερινότητα.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας 2023 και προκειμένου να σηματοδοτηθεί η Ολυμπιακή Ημέρα και να προβληθεί ο παγκόσμιος χαρακτήρας της, στο Φεστιβάλ Γκράφιτι του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχει η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας. Γνωστοί Roller Skaters και Skateboarders θα δώσουν ειδικές παραστάσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Πρόγραμμα του Φεστιβάλ

11.00: Μεταφορά προσχέδιου στις επιφάνειες που θα ζωγραφιστούν. Πρώτη ιδέα της συνολικής εικόνας που θα πάρουν τα σχέδια. Μουσική καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

13.00: Χρωματισμός κυρίου όγκου επιφανειών.

13.30: Live DJs set

15.00 έως 19.00: Υλοποίηση σχεδίου

17.00 έως 22.00: Η ομάδα Freestyle skaters του Powerskate, η οποία αποτελείται από τους καλύτερους Έλληνες πατινέρ στο χώρο του freestyle, θα κάνει παρουσίαση ατομικών και συγχρονισμένων κινήσεων,καθώς και χορευτικών φιγούρων από τους αθλητές. Η κίνηση τους θα είναι βασισμένη γύρω από κονάκια αλλά και σε ελεύθερο σχηματισμό. Επίσης το Patiniaτο μεγαλύτερο με Community Roller Skates στην Ελλάδα θα είναι μαζί μας.

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα-Πλημμύρισε ξανά υπαίθριος χώρος στάθμευσης (+φωτός)

Περισσότερα από 100 χιλιοστά βροχής ανά ώρα Στην περιοχή σημειώθηκαν...

Μαρούσι: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικό δέντρο(+φωτός)

Το Μαρούσι γέμισε φως, χαρά και μουσική το βράδυ...

Μαρούσι:Eορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού

Ο εορτασμός του Αγίου Ανδρέα στο Κτήμα Συγγρού περιλαμβάνει...

Μαρούσι:Πτώση δέντρων-καταστράφηκαν αυτοκίνητα(+φωτός)

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Μαρούσι,...

Μαρούσι:Οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο!

Μια μικρή οχιά εντοπίστηκε σε κτίριο στο Μαρούσι την Τρίτη...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img