Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
26.8 C
Marousi

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023: Μεγαλειώδης η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένα Μόρφη στο Αίθριο Θέατρο

Παρουσία χιλιάδων θεατών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 η μεγάλη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου, σε ντουέτο με τη Ρένα Μόρφη, στο Αίθριο Θέατρο επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023.

Το πλήθος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του τραγουδοποιού και συνθέτη Νίκου Πορτοκάλογλου, να συμμετέχουν όλοι μαζί σε κοντινή απόσταση από τη σκηνή, με αποτέλεσμα το κέφι να γίνει η εναρκτήριος δύναμη για ένα μεγάλο πάρτι κάτω από την πανσέληνο του Αττικού Ουρανού.

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Νίκος Πορτοκάλογλου και η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή Ρένα Μόρφη ερμήνευσαν γνωστά δικά τους τραγούδια καθώς και διάφορα επιλεγμένα από το αγαπημένο τους «Μουσικό κουτί», καθώς και τραγούδια από το άλμπουμ “Λιμάνια Ξένα” αλλά και ξένα τραγούδια όπως «Should I Stay or Should I Go» από τους «The Clash», με το κοινό να τους αποθεώνει.

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχάρη τους καλλιτέχνες και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με περισσότερα τραγούδια ακόμη ενώ εκείνοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Δήμο Αμαρουσίου και ιδιαιτέρως το Δήμαρχο για τη φιλοξενία στην υπέροχη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου.

Τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη συνόδευσε μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Έναρξη αιτήσεων για ένταξη/επικαιροποίηση ωφελούμενων στο κοινωνικό παντοπωλείο -συσσίτιο

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώνει ότι ξεκινούν οι...

Μαρούσι:Διακοπή ρεύματος-Ξαφνικό μπλακ άουτ στην περιοχή του ΟΑΚΑ

Ξαφνικό μπλακ άουτ το πρωί της Δευτέρας στο Μαρούσι...

Μαρούσι:12 και 13 Σεπτέμβρη 2025 το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ-Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 12 Σεπτ 2025• Ώρα 20:00 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Εντυπωσιακή Επίδειξη Αθλητικού Τραμπολίνο...

Μαρούσι: Γυναίκα απείλησε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στο...

Η δύση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου, όσοι έφυγαν για διακοπές επέστρεψαν,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img