Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
15.9 C
Marousi

Η πόλη μας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων

Ο Δήμος Αμαρουσίου προάγοντας πάντοτε και με κάθε τρόπο τον πολιτισμό, γιορτάζει, όπως κάθε χρόνο, την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων και μας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις!

Ειδικότερα, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, από τις 09:00 έως τις 20:00, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (Θεοφ. Καϊρη 2 & Κυπρίων Αγωνιστών  ), το Ιστορικό & Λαογραφικό Μουσείο «Αθμονείς» ( Βασ. Όλγας & Πλάτωνος 1) και το Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» του Δήμου Αμαρουσίου θα είναι ανοικτά με ελεύθερη είσοδο για να υποδεχθούν και να ξεναγήσουν τους επισκέπτες στα αξιόλογα εκθέματά τους.

Η εορταστική ημέρα θα κλείσει με την πανηγυρική παράσταση « Ο Καραγκιόζης και η κούνια» στις 20:30, που θα παρουσιασθεί στο θέατρο του Μουσείου Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» από το νέο ταλαντούχο Μαρουσιώτη ερασιτέχνη καραγκιοζοπαίχτη Νικόλα Πέππα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Καθυστερήσεις στην αποκομιδή απορριμμάτων, εξαιτίας επειγουσών εργασιών συντήρησης της Αττικής Οδού

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης μας...

Μαρούσι:Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση για τα Αδέσποτα Ζώα στην πόλη μας

Ο  Δήμος Αμαρουσίου καλεί σε διάλογο 🤝 πολίτες, φιλοζωικές...

Μαρούσι: Πωλούσαν απομιμητικά προϊόντα που έμοιαζαν με γνήσια

Να διαθέτουν προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, τα οποία παρέπεμπαν...

Mαρούσι:Στο τοπ 10 με τις περιοχές που αναζητούν τώρα οι υποψήφιοι αγοραστές και ενοικιαστές(+πίνακες)

Η σύγκριση στις αναζητήσεις του σήμερα με αυτές προ...

Μαρούσι: Τοιχίο στήριξης πεζοδρομίου έτοιμο να πέσει δίπλα σε σχολείο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού mega και συγκεκριμένα...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img