Σάββατο, 21 Μαρτίου, 2026
8 C
Marousi

Καθαρά Δευτέρα στο Μαρούσι

Ένα ανεπανάληπτο παραδοσιακό γλέντι στήνει ο Δήμος Αμαρουσίου ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα με προσκεκλημένους μικρούς και μεγάλους για να γιορτάσετε όλοι μαζί και να υποδεχτείτε τη Σαρακοστή.

Το Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» ( Βασ. Όλγας 12, σταθμό ΗΣΑΠ) βάζει τα γιορτινά του, τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, από τις 12:00 το μεσημέρι και μας περιμένει να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να απολαύσουμε μαζί πατροπαράδοτες λιχουδιές και μεζέδες, άφθονο κρασί, αλλά και να διασκεδάσουμε παραδοσιακά με πολύ χορό και τραγούδι.

Την εορταστική διάθεση θα ανεβάσουν με το τραγούδι τους οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μαρία Σκουλά, Βασίλης Πάτσιος (Δημοτικά), Ειρήνη Τσοκουνιώτη με τον Νίκο Ευβοιώτη στο βιολί.
Το  μουσικό σχήμα θα πλαισιώνουν ο Δημήτρης Ζιάγκας στο κλαρίνο, ο Πέτρος Δήμας στο λαούτο, ο Θανάσης Πάτσιος στα πλήκτρα, ο Δημήτρης Σαββαϊδης στο μπουζούκι, ο Νίκος Τάγκας στην κιθάρα και ο Νίκος Καρνάβας στα τύμπανα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια  θα έχει ο Γιώργος Υδραίος.

Το χορό θα ανοίξουν με παραδοσιακούς χορούς από όλη τη Ελλάδα, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίουτο Χορευτικό Συγκρότημα Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»το Χορευτικό Συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».

Η συμμετοχή στο παραδοσιακό γλέντι του Δήμου Αμαρουσίου είναι δωρεάν για όλους, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις ευγενικές χορηγίες και προσφορές των παραγωγών αγροτικών προϊόντων που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου, των τοπικών και άλλων επιχειρήσεων. 

 

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γιορτάζει με...

Νέος διαδικτυακός τόπος για αξιολογούν οι πολίτες την αποτελεσματικότητα των δημάρχων

Ως εργαλείο διαφάνειας, λογοδοσίας αλλά και χάραξης πιο στοχευμένης...

Μαρούσι: Έως το τέλος καλοκαιριού το νέο “πράσινο” συγκρότημα γραφείων

Tο “The Grid” βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της συμβολής...

Μαρούσι:Υποχρεωτικός ο καθαρισμός οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων από την 1η Απριλίου έως τη 15η Ιουνίου

Πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου για τη λήψη μέτρων πυροπροστασίας...

Μαρούσι:Hλεκτρικός- μεγάλες παγίδες στη γραμμή απαιτούν έργα

Το προσωπικό γνωρίζει καλά ότι στο τμήμα από την...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img