Πλήθος κόσμου διασκέδασε στην αποκριάτικη γιορτή του Δήμου Αμαρουσίου στο γήπεδο «Σπύρος Λούης»

Με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του Καρναβαλιού διεξήχθη η αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) στο γήπεδο «Σπύρος Λούης».

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, τόνισε πως η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού είναι η ανταμοιβή στις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα. Τέτοιες εκδηλώσεις, σημείωσε, προσφέρουν στο Μαρούσι, προσελκύοντας επισκέπτες και από άλλες περιοχές τονώνοντας ταυτόχρονα και την αγορά της πόλης.

Την αποκριάτικη εκδήλωση πλαισίωσαν ζωντανή ορχήστρα, μεταμφιεσμένες ομάδες χορού, μασκαρεμένοι ανιματέρ και “face painting events”  για μικρούς και μεγάλους, ενώ έδωσαν το παρών αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου.

Σημειώνεται πως αποκριάτικες εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες και για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 (12.00-14.00) στο σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στους πεζόδρομους, και στην πλ. Κασταλίας.​

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Ακόμα ένα «πράσινο φως» για το καζίνο

Ακόμα μια περιβαλλοντική έγκριση έλαβε το project Voria, που...

Μαρούσι:Απεβίωσε ο Δημήτρης Μουσούρης

Έφυγε ο Δημήτρης Μουσούρης, ένας λαμπρός Μαρουσιώτης  και άνθρωπος...

Μαρούσι:Πανυγήρισε ο Ι. Ν. Αγίου Θωμά

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Απριλίου 2026, τελέστηκε η...

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img