Θεατρική παράσταση «Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκόγκολ με τον Αλμπέρτο Εσκενάζη την Πέμπτη 29 Ιουνίου

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 21:00 στην Πλατεία Ηρώων θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση του γνωστού έργου του Νικολάι Γκόγκολ «Παντρολογήματα».

Το έργο αποτελεί μία τρελή κωμωδία γεμάτη εκπλήξεις, η οποία μοιάζει σχεδόν να έχει γραφτεί στη σημερινή εποχή. Τα “Παντρολογήματα” αφηγούνται την ιστορία μιας προξενήτρας η οποία προτείνει τρεις υποψήφιους γαμπρούς σε μια πανέμορφη νύφη. Φυσικά, ο κάθε υποψήφιος έχει το κατιτίς του που δεν έχει ο άλλος.

Στην προσπάθεια τους να την διεκδικήσουν, οι τρεις γαμπροί υπονομεύουν ο ένας τον άλλον και εκθέτουν τα υποτιθέμενα ελαττώματα των ανταγωνιστών τους. Μέσα σε αυτό το κομφούζιο, ο θείος, ο οποίος είναι προχωρημένης ηλικίας, προσπαθεί να βρει την λύση αλλά ένα τέλος που κανείς δεν περιμένει τα ανατρέπει όλα.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ...

Μαρούσι: Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  αποδέχθηκε την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως...

Οι νίκες κατά των Τούρκων στο Μαρούσι το1821

Στις αρχές Νοεμβρίου 1821 οι επαναστατημένοι Έλληνες νικούν τους...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img