Την Κυριακή τα εγκαίνια της 56ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής στο Μαρούσι

Τις πύλες της στο κοινό ανοίγει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής των διακριθέντων έργων του Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής Κεραμικής που συνδιοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (Π.Ε.Κ.Α) και ο Δήμος Αμαρουσίου.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί και φέτος στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 207 – Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης») από 25 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2018.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 8 μ.μ. ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών & Αγγειοπλαστών Νικόλαος Βαλλάτος.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης είναι προγραμματισμένες παράλληλες εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 6144430.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας – Σύσταση για αποφυγή προσέλευσης με ΙΧ στο ΟΑΚΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας τίθεται σε...

Μαρούσι: Μπήκε στο λεωφορείο κρατώντας δύο λάμες και σκορπώντας τον τρόμο

Ο συλληφθείς κρατούσε δύο λάμες μήκους 18,5 και 17,5...

Μπαράζ ληστειών από ανήλικους σε μίνι μάρκετ στα βόρεια προάστια και Μαρούσι

Στη σύλληψη ενός 16χρονου και ενός 20χρονου προχώρησαν οι...

Μαρούσι: Τουρνουά 3×3 Basketball με δωρεάν συμμετοχή

MAROUSSI BASKETBALL 3Χ3 – SPRING DAY 2026: Η Περιφέρεια...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img