Το Μαρούσι τιμά σημαντικούς καλλιτέχνες σε μια μοναδική έκθεση

Το Μαρούσι τιμά τους σημαντικότερους πυλώνες τέχνης και πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη σε μία ενιαία έκθεση και εκδήλωση, με τιμώμενους φορείς το Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη, το Μουσείο Ευγένιου Σπαθάρη, το Μουσείο Ελληνικής Κεραμικής και τον γλύπτη Γιώργο Γεωργιάδη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30, στην Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης».

Στόχος της έκθεσης είναι η ανάδειξη της διαδρομής των φορέων αυτών και μία εκ νέου αναφορά στο πολιτιστικό έργο τους που συνδράμει στην ανέλιξη του Δήμου Αμαρουσίου και ταυτόχρονα στην προσπάθεια διαλόγου με το κοινό.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, όντας στο παρελθόν αλλά ακόμη και σήμερα, ένας Δήμος που σέβεται την πολιτιστική προσφορά, ανταποδίδει με μια πράξη σεβασμού, θαυμασμού και ευγνωμοσύνης.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 3- 11 Μαϊου 2019 και θα λειτουργεί 10:00 – 21:00.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Το Μαρούσι χτίζει τη «μηχανή» της νέας σεζόν: Οι μεταγραφές, οι ανανεώσεις και το ευρωπαϊκό όραμα

Το κλειστό του Αγίου Θωμά ετοιμάζεται να ζήσει ξανά...

Μαρούσι:Κλειστό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου από 1 έως 30 Αυγούστου για εργασίες συντήρησης

Tο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου ενημερώνει τα μέλη του ότι...

Μαρούσι:H γοργόνα του Αμαρουσίου(+video)

Αρκεί ένας περίπατος στην καρδιά της πόλης μας και...

Μαρούσι:Η κρήνη Καλλιρρόη επί της πλατείας Ηρώων το 1930

Η κρήνη Καλλιρόη επί της πλατείας Ηρώων τοποθετήθηκε το...

Η Κασταλία του Αμαρουσίου

Σύμφωνα με την μυθολογία η Κασταλία φέρεται να είναι ποτάμια Νύμφη....

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img