Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
30.7 C
Marousi

Δήλωση του Λευτέρη Μαγιάκη για το πάρκινγκ της πλατείας Ευτέρπης

Είχαμε προειδοποιήσει τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους εμπόρους του Κέντρου ότι το έργο του γκαράζ της Ευτέρπης δεν θα παραδιδόταν στις συμβατικές προθεσμίες, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής Πατούλη.

Εκτός από την τετράμηνη καθυστέρηση η δημοτική αρχή σπατάλησε και 500.000€ από πόρους του Δήμου για συμπληρωματικά έργα στην επιφάνεια της πλατείας.

Τελικός στόχος να δώσει «προίκα» στον εργολάβο αναψυκτήριο 60 τ.μ πάνω στην πλατεία, κατά παράβαση κάθε πολεοδομικής νομοθεσίας.

Το όργιο αυθαιρεσίας, σπατάλης, ευνοιοκρατίας και αδιαφορίας για τις  ανάγκες των κατοίκων και εμπόρων δεν έχει προηγούμενο.

Και αυτό δεν το χρεώνεται μόνο η διοίκηση Πατούλη αλλά το κληρονομούν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι που περιλαμβάνουν στα ψηφοδέλτια  δημοτικούς συμβούλους που υπερψήφισαν όλες τις παραπάνω άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος των συμφερόντων της πόλης.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΓΙΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Απεβίωσε ο Δημήτρης Βλάχος πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

Ο εκλιπών που απεβίωσε πλήρης ημερών στα 92 έτη...

Μαρούσι: Νέα έργα και κυκλοφοριακό έμφραγμα – Η έλευση του μετρό, λύση στο πρόβλημα

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και η ανέγερση κτιριακών υποδομών στο...

Μαρούσι: Ανήλικοι περικύκλωσαν άνδρα και του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό, συνελήφθη 17χρονος

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας...

Μαρούσι-εορτάζει σήμερα το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου δίπλα στο ΚΑΤ

Η γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου γιορτάζεται στις...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img