Κώστας Ρώτας: τα πάντα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο πλέον στην περιοχή μας

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, ο Κώστας Ρώτας κι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μόσχας, παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Νέο Μαρούσι στο 15ο Δημοτικό Σχολείο.

Αφού πολλοί κάτοικοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με ζητήματα της καθημερινής τους ζωής στην περιοχή, το λόγο πήρε στο τέλος ο κ.Ρώτας ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά «τα πάντα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο πλέον στην περιοχή μας».

Τόνισε ότι «είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε το ρέμα Πεντέλης. Το νομοθετικό πλαίσιο δεν δίνει τη δυνατότητα στο Δήμο να συνεισφέρει στο μέγιστο βαθμό σε ο,τι αφορά τα ρέματα. Μην ξεχνάμε ότι αρμόδια για το θέματα προστασίας και καθαρισμού των ρεμάτων είναι η Περιφέρεια Αττικής.»  Επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της περιοχής με την επιβαρυμένη κυκλοφορία στις οδούς Κυπρίων Αγωνιστώνκαι Μεσογείων κι ότι το μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο το οποίο εδρεύει στην περιοχή θα πρέπει να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές της περιοχής.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Χειροπέδες στη μητέρα 4χρονου κοριτσιού που περιφερόταν μόνο του στο δρόμο

Μόνη της να περιπλανιέται στο Μαρούσι εντοπίστηκε μία 4χρονη,...

Μαρούσι: Λαμπρός ο εορτασμός της Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μαρούσι, παρουσία...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου

Ανακοινώνεται η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ...

Μαρούσι: Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  αποδέχθηκε την παραίτηση της Γενικής Γραμματέως...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img