Μαρούσι: Έναρξη των κινηματογραφικών βραδιών για το μήνα Σεπτέμβριο

Με την παιδική κινηματογραφική ταινία «Παράξενος κόσμος» ξεκίνησαν στην πλατεία Αγίας Λαύρας οι κινηματογραφικές βραδιές στο Μαρούσι για το μήνα Σεπτέμβριο παρουσία στελεχών της Διοίκησης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η οποία απευθυνόμενη στους δεκάδες φίλους της 7 ης τέχνης μικρούς και μεγάλους, μετέφερε τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου με τη διαβεβαίωση ότι οι ποιοτικές εκδηλώσεις πολιτισμού θα συνεχισθούν και θα ενισχυθούν περαιτέρω με όλες τις μορφές τέχνης. «Το Μαρούσι θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά στον πολιτισμό, διατηρώντας την πλούσια πολιτιστική παρακαταθήκη του» σημείωσε.

Θα ακολουθήσουν οι ταινίες:

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου,ώρα 20:00,πλατεία Αγίας Λαύρας Παιδική κινηματογραφική ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ»
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00, Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών Παιδική κινηματογραφική ταινία “Soul”.

Επίσης, διοργανώνεται Μουσική Βραδιά, η «Φαμίλια Γαλάνη», την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου με ρεμπέτικα, νησιώτικα παραδοσιακά και παλιά λαϊκά τραγούδια και με τη συνοδεία κρασιού και εδεσμάτων.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι:Πανηγύρισε ο Ι.Ν Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Μεγάλη γιορτή του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου, προς τιμήν...

25 χρόνια από τον θριάμβο του Αμαρουσίου και την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα

Η 17η Απριλίου αποτελεί μια ημέρα ορόσημο για το...

Μαρούσι:Δολοφονία Ελευθερίας Αγραφιώτου: Η ανεξιχνίαστη υπόθεση που συγκλόνισε

Το Μαρούσι, μια περιοχή που συνήθως συνδέεται με τη...

Μαρούσι: Μαχαίρωσε 17χρονο σε στήθος, χέρι και πόδι για μία χρυσή αλυσίδα

Ο άγνωστος άνδρας απαίτησε από τον ανήλικο να του...

Μαρούσι:Eργάτες κρέμονται από ύψος 62 μέτρων στο στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακά πλάνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img