Επιστροφή στις νίκες: Μαρούσι – Απόλλων Πατρών 99-73

Το Μαρούσι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 99-73 του Απόλλωνα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων βελτίωσε έτσι το ρεκόρ της σε 6-13.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα είχε αρκετούς πρωταγωνιστές και λόγους να χαμογελάει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα πέτυχε double-double με 17 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη, προτού αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, τρία λεπτά πριν το τέλος.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μέτρησε 19 πόντους (3/5 τρίποντα) μαζί με 4 ασίστ, ενώ ο Γκλεν Κόζι προσέφερε 18 πόντους (3/8 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Πολύ καλός και ο Σακούρ Τζούστον, ο οποίος προσέφερε 11 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες. Θετική και η παρουσία του Ορφέα Στασινού, που πέτυχε 9 πόντους (2/2 τρίποντα).

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img