Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2026
11.3 C
Marousi

Φαβορί σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ο Σάκης Ιωαννίδης

Μία διαφορετική προεκλογική εκστρατεία επέλεξε να κάνει ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης. Αντί των κλασικών προεκλογικών ομιλιών, έκανε 19 συγκεντρώσεις στους δήμους του Βόρειου Τομέα (πολλές από αυτές στο Μαρούσι) συναντώντας τους κατοίκους των περιοχών και συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματά τους.

Οι συγκεκριμένες συγκεντρώσεις  έδωσαν μία επιπλέον ώθηση στην υποψηφιότητά του, η οποία είχε τη μεγάλη στήριξη της νεολαίας με τον ίδιο να έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις η Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα θα πάρει 8 έδρες και ο Σάκης Ιωαννίδης θεωρείται από τα φαβορί να πάρει μία από τις 8 έδρες,  κάτι που προκύπτει και από την ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική που ανέπτυξε τον τελευταίο μήνα, μετά τις ευρωεκλογές ανεβάζοντας κατακόρυφα ρυθμούς.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Έκοψε την πίτα της η «Νίκη Αμαρουσίου»

Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2026, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς,...

Μαρούσι: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άνδρες που επιχείρησαν να κλέψουν από σταθμό φόρτισης

Πρόκειται για δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 51 και...

Μαρούσι: Εντοπίστηκε εργαστήριο κάνναβης σε σπίτι-Συνελήφθη 45χρονος

Στη σύλληψη ενός 45χρονου προχώρησαν οι Αρχές στο Μαρούσι για παράβαση...

Μαρούσι:Καθυστερήσεις στην αποκομιδή απορριμμάτων, εξαιτίας επειγουσών εργασιών συντήρησης της Αττικής Οδού

Ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης μας...

Μαρούσι:Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση για τα Αδέσποτα Ζώα στην πόλη μας

Ο  Δήμος Αμαρουσίου καλεί σε διάλογο 🤝 πολίτες, φιλοζωικές...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img