Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δηκτική απάντηση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου προς τη Δημοτική Παράταξη «Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή» για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Δημαρχείο

Αντιπλημμυρικά έργα, ασφαλτοστρώσεις, μεγάλες αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, ριζικές ανακαινίσεις πολιτιστικών και αθλητικών υποδομών, πολεοδομικές τακτοποιήσεις και άλλα πολλά που συμβαίνουν στην πόλη μας αυτή την περίοδο, όπως συνέβαιναν και κατά την προηγούμενη Δημοτική θητεία, φαίνεται πως ενοχλούν αυτούς που επιλέγουν να κινούνται στο Δημοτικό και Πολιτικό περιθώριο και να θυμίζουν καθημερινά για ποιο λόγο βρίσκονται σε αυτό.

• Σύμφωνα με τη δική τους απολυταρχική νοοτροπία η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Δήμο μας απαγορεύεται. Και αν αυτή γίνει με την «άδεια» τη δική τους, της ελάσσονος αντιπολίτευσης, πρέπει η Διοίκηση του Δήμου να είναι κρυμμένη.

• Σύμφωνα με τη δική τους χυδαία εκτίμηση για το εκλογικό σώμα των Μαρουσιωτών και το Σύνταγμα της χώρας, ο Δήμαρχος είναι «φυτευτός» και όχι εκλεγμένος.   

• Σύμφωνα με τη δική τους διαστρεβλωμένη εικόνα για την πραγματική κατάσταση της πόλης, τα προβλήματα που επιλύθηκαν κατά την προηγούμενη Δημοτική περίοδο με κέρδη πολλών εκατομμυρίων για τα Δημοτικά Ταμεία και οφέλη για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και επίσης συνεχίζουν να επιλύονται, αποτελούν σχέδιο κάποιας ψεκασμένης συνωμοσιολογίας, που αναπαράγουν χρόνια τώρα χωρίς κανένα πολιτικό κέρδος.

Ξεχνούν όμως να αναφέρουν πως αυτοί οι ίδιοι, ακριβώς αυτοί, κάποτε ήταν μέρος των διοικήσεων και των πολιτικών που φόρτωσαν τον Δήμο με πολλά προβλήματα και χρέη. Τα ίδια προβλήματα και χρέη που αυτή η Δημοτική Αρχή επιλύει, που βρίσκονταν κάτω από το χαλί για δεκαετίες. Να λοιπόν γιατί βρίσκονται στο περιθώριο και θα συνεχίσουν να βρίσκονται. Να γιατί είναι και θα παραμείνουν ελάχιστοι. Γιατί η κοινωνία, έχει καταδικάσει ανεπιστρεπτί, αυτές τις πολιτικές συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Συνοψίζοντας,

Στο Μαρούσι και όσο αυτό διέπεται από τους νόμους του Ελληνικού Κράτους οι δημοτικές διοικήσεις θα ορίζονται με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι με «φυτεύσεις», όπως τα απολυταρχικά καθεστώτα που κάποιοι ονειρεύονται.

Το Μαρούσι θα συνεχίζει να υποδέχεται τον Πρωθυπουργό της χώρας με τον δέοντα σεβασμό και να συμπεριφέρεται ως μία Ευρωπαϊκή πόλη.

Στην πόλη μας θα συνεχίζονται να γίνονται μικρά και μεγάλα έργα σε όλες τις γειτονιές και να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής για όλους τους Δημότες.

Αυτή η Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, θα συνεχίσει να υλοποιεί το σύνολο του προγράμματος για το οποίο δημοκρατικά εκλέχτηκε για δεύτερη θητεία στις 8 Οκτωβρίου 2023, με τη μόνη υπόσχεση να πάει το Μαρούσι ακόμη πιο Ψηλά!

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας στα παιδιά και της...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Επτά κινηματογραφικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Μεγάλος αριθμός ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλες συγκρούστηκε χθες Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:40 στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου με ομάδα ανηλίκων για άγνωστο λόγο....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν τα παιδιά των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου και των αντίστοιχων τμημάτων του Δήμου Βριλησσίων στο τουρνουά μπάσκετ που...