fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Θ. Αμπατζόγλου: «Ευαισθητοποιημένοι πολίτες, σύλλογοι και φορείς υποστηρίζουν έμπρακτα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας 365 ημέρες το χρόνο»

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης του Αμαρουσίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης του Αμαρουσίου είναι πανέτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους ωφελούμενους καθώς είναι άρτια οργανωμένο με τρόφιμα και είδη παντοπωλείου συσκευασμένα, με είδη ατομικής υγιεινής και κατεψυγμένα προϊόντα, με  είδη ένδυσης και υπόδησης, με οικιακό εξοπλισμό, παιχνίδια καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, με είδη ψυχαγωγίας βιβλία και παιχνίδια.

Ο Δήμαρχος επέβλεψε τη διαδικασία συλλογής και διανομής αγαθών προς τους συμπολίτες μας που χρειάζονται στήριξη και ενημερώθηκε για τις ειδικές δράσεις κοινωνικής αρωγής κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη για την προσφορά τους και τις δράσεις τους τον Πρόεδρο ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, τους Αντιπροέδρους Αικατερίνη Ιωάννου και Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, εκπροσώπους των Συλλόγων, εθελοντές και εργαζομένους στη μονάδα του Δήμου για τη σπουδαιότητα του έργου που προσφέρουν 365 ημέρες το χρόνο και ιδιαιτέρως αυτές τις άγιες ημέρες, που πρέπει να ικανοποιήσουν όλους τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και όσους ζητήσουν κοινωνικής συνδρομής.

Δράση εθελοντικής προσφοράς προϊόντων πραγματοποιήθηκε και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου από τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, την οποία επίσης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος.

Οι προσφορές που έχουν γίνει από Συλλόγους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μέχρι στιγμής αφορούν τους:  ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου,  Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων (ΣΒΑ), Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, Παλαίμαχους του ΓΣΑ που αγωνίστηκαν σε αγώνα μπάσκετ με τους εργαζόμενους του Δήμου.

Στις δράσεις υποστήριξης του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης και μέλος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Φανή Λέκκα, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, η εκπρόσωπος του ΣΒΑ Τσερνέκοφ Τατιάνα, ο Πρόεδρος της Τοπικής της Ν.Δ. Χρήστος Μπελεγράτης, η Γραμματέας Μαριάννα Μαζαράκη, η  Υπεύθυνη Γυναικών ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου Ανδρομάχη Τσουκαλά καθώς και τα μέλη Λουκάς Μαμούρης, Νίκος Νίντος, Μιχάλης Ρούσσος, Αιμιλία Σταμάτη, Άγγελος Λεμονίδης, Στέλιος Κονδύλης, Δημήτρης Ντόβας, Δημήτρης Σαράντου, τα μέλη του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Έφη Μανιάτη, Πόπη Μπρούτα, Βάλια Χριστακοπούλου, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Δήμητρα Τσουκλείδου και μέλη αυτού, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μάχη Νικολαράκου καθώς και τοπικοί φορείς, παράγοντες της πόλης, εργαζόμενοι και εθελοντές στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
ΚΔΑΠ
Ιούλ 24, 2022 - Κυρ
Μαρούσι, Ελλάδα
31°C αίθριος καιρός
κυρ07/24 δευ07/25 τρι07/26 τετ07/27 πέμ07/28
-/30°C
αίθριος καιρός
36/27°C
αίθριος καιρός
34/26°C
αίθριος καιρός
36/26°C
αίθριος καιρός
35/25°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της απογραφής που διενεργήθηκε το 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Οι αριθμοί που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου ακολούθησαν δυστυχώς...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμος Αμαρουσίου και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μέσω του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α, υλοποιεί πρόγραμμα θαλάσσιων μπάνιων για τους χαμηλοσυνταξιούχους – μέλη του ΚΑΠΗ...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στο κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου...