Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δήλωση του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τα σημερινά επεισόδια

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου με σημερινή δήλωσή του καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σημερα στο κέντρο της πόλης μας και ταυτόχρονα διευκρινίζει οτι ο δήμος Αμαρουσίου δεν είχε καμία συμμετοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκκένωσης της “Βίλλας Κούβελου”.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

“Ακραία στοιχεία προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο κέντρο της πόλης και επιδόθηκαν σε οργανωμένα επεισόδια με δυνάμεις της Αστυνομίας.
Οπως είναι φυσικό το τίμημα πλήρωσαν αθώοι καταστηματάρχες και οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην αγορά.
Καταδικάζουμε τη βία και τις καταστροφές και ξεκαθαρίζουμε προς όλες τις πλευρές οτι δ ε ν επιθυμούμε να μετατραπεί η πόλη σε πεδίο συγκρούσεων και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξουμε την ομαλή ζωή στην πόλη.
Τονίζουμε οτι ο Δήμος δεν είχε καμμία συμμετοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκκένωσης της “Βίλλας Κούβελου”.
Τέλος σε ό,τι αφορά την χυδαία ανακοίνωση Καραμέρου τη θεωρούμε μνημείο τυχοδιωκτισμού και καιροσκοπισμού .
Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.”

 

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης “Ενωμένο Μαρούσι”: 

“Η παράταξή μας #Ενωμένο Μαρούσι δηλώνει την απερίφραστη καταδίκη της απέναντι στη βία των ακραίων αλλά και την υστερία καταστολής της κυβέρνησης. Οι Μαρουσιώτες βιώσαμε σήμερα τις επιπτώσεις της πρωτοφανούς εμμονής της αστυνομοκρατίας  και του ακροδεξιού παραληρήματος του κυρίου Χρυσοχοΐδη που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της κατάστασης.

Αδιανόητα επεισόδια, πολίτες να κινδυνεύουν χριστουγεννιάτικα, μεγάλες καταστροφές σε καταστήματα και πόλεμος με χημικά και πέτρες  ανάμεσα στις δυνάμεις καταστολής και των  ακραίων σε μία μέρα που λόγω του εορταστικού ωραρίου ήταν ανοιχτά τα καταστήματα της πόλης.

Η διοίκηση του δήμου Αμαρουσίου και ο κ. Αμπατζόγλου προσωπικά, προκλητικά απόντες και «λίγοι», παρέμειναν θεατές στο θέατρο του παραλόγου που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με τα γεγονότα στην βίλα Κούβελου και συνεχίστηκε σήμερα διαλύοντας την αγορά και την ηρεμία στην πόλη μας.

Ο κ. Χρυσοχοίδης μετέτρεψε ανεύθυνα το Μαρούσι το Κουκάκι και άλλες γειτονιές της Αθήνας σε πεδία πολεμικών επιχειρήσεων για να κερδίσει ανούσια επικοινωνιακά οφέλη.

Οι Μαρουσιώτισσες και οι Μαρουσιώτες βίωσαν τις συνέπειες της υστερίας που έχει δημιουργήσει η αστυνομοκρατία και η βεντέτα της κυβέρνησης Μητσοτάκη με εξωκοινοβουλευτικές ομάδες.  Ελπίζουμε ο σε βαθύ ύπνο κ. Αμπατζόγλου και οι συνεργάτες του να κατάλαβαν σήμερα πώς μαζί με την κυβέρνηση άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας και έχουν ίδιο μερίδιο ευθύνης με αυτούς που προκάλεσαν τις καταστροφές. Αν δεν μπορούν να διαφυλάξουν την ηρεμία στην πόλη να πάνε σπίτια τους.

Το #Ενωμένο Μαρούσι καταδικάζει απερίφραστα τη βία των ακραίων και την πολιτική καταστολής”

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου στο Μαρούσι. Στις 00:40 στην οδό Πεντέλης ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 και για συνολική διάρκεια τριών μηνών θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Κυπρίων...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας σας προσκαλούν σε έναν κύκλο διαλέξεων αφιερωμένο στη «Νεότερη Ελληνική...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Για 19η χρονιά ο μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece διοργανώνει Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, την εμβληματική Μαθητική Εμπορική Έκθεση για τους...