fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ενωμένο Μαρούσι: Ακατανόητη η ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Βλάχου

Ενωμένο Μαρούσι

Με ανακοίνωση η οποία απαντά στην ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Βλάχου, η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι χαρακτηρίζει ως «ακατανόητη» την απόφαση του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης να αποχωρήσει.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων πως ο Κώστας Βλάχος ουδέποτε διαφώνησε με τις αποφάσεις του συνδυασμού καθώς και ότι δεν προέβαλε προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους στην ανακοίνωσή του αναφορικώς με την αποχώρησή του.

Ειδικότερα, το Ενωμένο Μαρούσι τονίζει:

“Την άνοιξη του 2019, όλοι και όλες μας, μαζί με πολλούς και πολλές ενεργούς συμπολίτες, δημιουργήσαμε έναν συνδυασμό που εκπροσωπεί το 39,1% των συνδημοτών μας, ο οποίος είχε ως γνώμονα κυρίως τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα από τις όποιες κομματικές προτιμήσεις είχε ο καθένας και η καθεμιά μας.

Από τότε ο συνδυασμός μετεξελίχθηκε σε δημοτική παράταξη με συνεπή και συνεχή συγκροτημένη λειτουργία, με ισότιμη συμμετοχή.

Εκτιμούμε πως οι παρεμβάσεις μας τόσο εντός όσο και εκτός δημοτικού συμβουλίου, τιμούν την ψήφο των συμπολιτών μας και έχουν δημιουργήσει ελκυστικό περιβάλλον για συμμετοχή και συμπόρευση ακόμα και σε συμπολίτες μας που δεν μας εμπιστεύτηκαν το 2019.

Η διεύρυνση του ακροατηρίου της παράταξής μας, οι απαραίτητες ενέργειες βελτίωσης της δράσης μας όπως και οι αναγκαίες συνεργασίες με άλλες παρατάξεις και ενεργούς ανένταχτους συμπολίτες μας, μας απασχολούν διαρκώς και εργαζόμαστε συστηματικά προς την παραπάνω κατεύθυνση.

Σε όλα αυτά ο συνάδελφος Κώστας Βλάχος ουδέποτε διαφώνησε και θέλουμε να πιστεύουμε πως δε διαφωνεί. Η ανεξαρτητοποίησή του, είναι ακατανόητη, τουλάχιστον με τα μέχρι σήμερα δεδομένα που έχουμε, αφού στην ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησής του ούτε πολιτικούς ούτε προσωπικούς λόγους επικαλείται.

Επειδή εμείς που δεν συστρατευτήκαμε εξαιτίας ενός “αρχηγού” και δεν πιστεύουμε σε αρχηγοκεντρικά μοντέλα διοίκησης, θα συνεχίσουμε ενωμένοι να εργαζόμαστε για τη συγκρότηση ενός προοδευτικού, δημοκρατικού, μετώπου με αναφορά στη διαφάνεια και στη χρηστή οικονομική διαχείριση και στην εύρυθμη λειτουργικότητα της πόλης χωρίς εξαρτήσεις από μικρά και μεγάλα συμφέροντα, τομείς που η σημερινή διοίκηση Αμπατζόγλου παίρνει βαθμό “κάτω από τη βάση”.

Ευχόμαστε καλή τύχη στον Κώστα Βλάχο”.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...