fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μαίρη Διακολιού: Ο κ. Αμπατζόγλου, θα «έχει τους λόγους του»….

mairi-diakoliou

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 11/3/2020, κατά τη συζήτηση του θέματος για ορισμό εκπροσώπου στην τακτική Γενική Συνέλευση της «ΑΘΜΟΝΟΝ» (δημοτική εταιρεία ακινήτων υπό εκκαθάριση και πολλούς «σκελετούς» στα αρχεία της), η παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ» δια της επικεφαλής της Μαίρης Διακολιού, διατύπωσε ενστάσεις για την αδιαφανή λειτουργία της εταιρίας, καθώς,  ενώ αυτή διαχειρίζεται σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του  Δήμου και εισπράττει μισθώματα, οι Μαρουσιώτες δεν ενημερώθηκαν ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο τι αποφασίζεται στις Γενικές Συνελεύσεις, ποια είναι τα θέματα, ούτε καν πότε και πού γίνονται οι Συνελεύσεις αυτές.

Ο δε κ. Δήμαρχος, αντί απαντήσεως, εξήρε το γεγονός ότι πλέον γίνεται Γ.Σ., αντίθετα από το παρελθόν που δεν γινόταν (σ.σ.: ποιους να κατηγορούσε άραγε, τους δημοτικούς συμβούλους και αρμόδιους αντιδημάρχους της παράταξής του που κληρονόμησε εις όλον από τον κ. Πατούλη;), και μετέθεσε την ενημέρωση στο άδηλο μέλλον, χωρίς καμία συγκεκριμένη δέσμευση, ούτε χρόνου, ούτε θεμάτων.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, ότι πολλά από τα δάνεια που οι Μαρουσιώτες θα πληρώνουν για δεκαετίες, τα πήρε η ΑΘΜΟΝΟΝ, η οποία έχει στην κυριότητά της μεγάλη ακίνητη περιουσία, την οποία εκμεταλλεύεται. Έτσι, ενώ πληρώνουμε τα δάνεια, αλλά τα «ξεπλένουμε» κιόλας (σ.σ.: δείτε ΕΔΩ), δεν ξέρουμε πώς γίνεται η διαχείριση των εσόδων!

Ήδη από τις 13/3/2020 έχω καταθέσει αίτηση (αρ. πρωτ. 12773) προς τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Σταθούλη και την AΘΜΟΝΟΝ για να μου δοθούν αντίγραφα των προσκλήσεων και των πρακτικών των αποφάσεων των Τακτικών και Έκτακτων Γ.Σ. της ΑΘΜΟΝΟΝ από την ίδρυσή της έως τώρα. Φαντάζομαι, ότι (αν είναι αληθές ότι δεν γίνονταν Γ.Σ. στο παρελθόν), ο όγκος των εγγράφων δεν θα είναι τόσο μεγάλος.

Δυστυχώς, ούτε η Διοίκηση του Δήμου, ούτε οι εκκαθαριστές της ΑΘΜΟΝΟΝ μου χορήγησαν τα στοιχεία τα οποία ζήτησα, αγνοώντας παντελώς το αίτημά μου.

Συνεπώς, έχω κάθε λόγο να υποψιάζομαι ότι η Διοίκηση του κ. Αμπατζόγλου έχει «τους λόγους της» που δεν χορηγεί τα έγγραφα αυτά, που ίσως να έριχναν φως στη λειτουργία της ΑΘΜΟΝΟΝ και τελικά, στο πώς γίνεται η διαχείριση των χρημάτων των Μαρουσιωτών.

 

Μαίρη Διακολιού

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ»
Δημοτική Σύμβουλος

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, είδε από κοντά τις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης σε...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...