Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για το 2023

Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες,

Σε λίγες ώρες υποδεχόμαστε το νέο έτος, με την ευχή για πολλές και καλύτερες στιγμές σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Το 2023 βρίσκει το Μαρούσι καλύτερα προετοιμασμένο και περισσότερο ισχυρό να αντιμετωπίσει τις σύνθετες προκλήσεις της εποχής μας.

Η πολυπλοκότητα διαχείρισης ενός Μητροπολιτικού κέντρου, απαιτεί σύνθετες ενέργειες σε πολλά επίπεδα. Αποδείξαμε αυτά τα 3 χρόνια της διοίκησής μας, πως έχουμε τη βούληση, την αποφασιστικότητα και την αγάπη πάνω απ’ όλα, να βάλουμε την πόλη μας στις σωστές ράγες, να θεραπεύσουμε παθογένειες δεκαετιών, αλλά και ταυτόχρονα να θέσουμε τις βάσεις για σύγχρονες υπηρεσίες και υποδομές.

Τα νέα παραρτήματα Νηπιαγωγείων, η ίδρυση νέων Σχολείων, η ανανέωση του Δημοτικού στόλου, η δημιουργία νέων υπερσύγχρονων αθλητικών χώρων όπως το κλειστό γήπεδο στο Ζεκάκειο, η ανακαίνιση Παιδικών Χαρών, Παιδικών Σταθμών, Αθλητικών Χώρων και Σχολικών υποδομών, η ανάπλαση Πλατειών και Πολιτιστικών Δομών, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η εξασφάλιση νέων κοινόχρηστων χώρων, είναι κάποια από τα έργα που σταδιακά βελτιώνουν τη ζωή στην πόλη μας.

Όμως τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό, αν δεν είχε γίνει συστηματική δουλειά στο νοικοκύρεμα των οικονομικών μας και ουσιαστική προτεραιοποίηση των αναγκών του Αμαρουσίου.

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει για το 2023 προβλέπονται ακόμη περισσότερα έργα στους τομείς αποχέτευσης ομβρίων, κυκλοφοριακής λειτουργίας και οδικής ασφάλειας, ανακατασκευής και διάνοιξης οδών, ανακατασκευής πεζοδρομίων, επέκτασης και εκσυγχρονισμού του δικτύου οδοφωτισμού και «μεταμόρφωσης» κοινόχρηστων χώρων και παλαιών αθλητικών υποδομών.

Συνδημότισσες και συνδημότες μου,

Γνωρίζετε πολύ καλά πως για όλες τις αποφάσεις μας, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η διαβούλευση με όλες τις συλλογικότητες της τοπικής κοινωνίας, θεματικές και χωρικές, απ όλες τις ηλικιακές ομάδες. Διότι στον πυρήνα της πολιτικής μας σκέψης και βασική μας δέσμευση, ήταν και παραμένει, ο Πολίτης να είναι Πρωταγωνιστής και Συμμέτοχος των εξελίξεων.

Είμαι σίγουρος, πως το 2023 θα φέρει πολλά καλά για την πόλη μας που με σχέδιο και πολλή δουλειά, θα καταφέρουμε όλοι μαζί.

Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία για να δούμε το Μαρούσι μας Ψηλά!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Υγεία και Αισιοδοξία για το νέο έτος.

 

Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Δήμαρχος Αμαρουσίου
Αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Ακλόνητο φαβορί στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Πλησιάζοντας...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Δευτέρας η συμμορία των ανηλίκων πλησίασε το θύμα καθώς περπατούσε αμέριμνο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Λίγες μέρες μένουν για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και η πόλη του Αμαρουσίου ζει σε προεκλογικούς ρυθμούς, όχι μόνο για την εκλογή του...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 ΜΑΡΟΥΣΙ

Η γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Νικολαράκου, αποτύπωσε την παράσταση νίκης του Συνδυασμού “Το Μαρούσι Ψηλά!” του Θεόδωρου...