fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου κατηγορεί τη Μαρίνα Πατούλη για ψευδείς ειδήσεις

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΜ έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των εμπόρων του Αμαρουσίου, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος Γ. Νικολαράκος, ο Αντιπρόεδρος Λ. Γενάρης, το μέλος Δ. Κοτσόβολος και η Γ.Γ  Μ. Νικολαράκου συμμετείχαν σε συνάντηση στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη, τους Αντιδημάρχους κ. Βαγγέλη Κάββαλο, κ.Σπύρο Σταθούλη, κ.Κώστα Ρώτα, τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) κ.Νίκο Πέππα, τον πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου κ.Πέτρο Κόνιαρη και τους δημοτικούς συμβούλους κ.Ρένα Χαλιώτη, κ.Ελένη Λέκκα, κ.Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

Η συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτηση του Ε.Σ.ΑΜ. προς τη δημοτική αρχή, είχε ως κύριο θέμα την ενημέρωση του Ε.Σ.ΑΜ. για τον χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών στον υπόγειο χώρο στάθμευσης και τον περιβάλλοντα χώρο στην πλατεία Ευτέρπης,  καθώς και το χρόνο απόδοσης του συνολικού έργου σε λειτουργία για την αποκατάσταση της ροής του κοινού στην αγορά, η οποία έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από τις περιφράξεις που περικλείουν τον χώρο των εργασιών, δυσχεραίνοντας επί δυόμιση έτη έως σήμερα  την πρόσβαση από τον σταθμό ΗΣΑΠ σε πολλούς εμπορικούς δρόμους.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το έργο συμπεριλαμβανομένης και της διαμόρφωσης της πλατείας θα έχει παραδοθεί πλήρως ολοκληρωμένο το Νοέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των εκπροσώπων του Ε.Σ.ΑΜ. στη συνάντηση δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα πέραν μιας σύντομης ενημέρωσης που έγινε από το Δήμαρχο για τα ζητήματα επικαιροποίησης του κανονισμού λειτουργίας της αγοράς, προσβασιμότητας και εργασιών συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης φθαρμένου εξοπλισμού, και της φύλαξης της αγοράς από την ιδιωτική εταιρεία που έχει επιλέξει η δημοτική αρχή.

Με έκπληξη είδαμε τόσο στο αναρτημένο δελτίου του Δήμου Αμαρουσίου στο link http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=2&newsid=33192 σχετικά με τη συνάντηση όσο και σε προσωπική ανάρτηση της κ. Μαρίνας Πατούλη (επισυνάπτεται Screen Shot) στον λογαριασμό της στο Facebook ότι συμμετείχαμε σε συζήτηση παρούσης της κ. Πατούλη σχετικά με την συνεργασία της οργάνωσης UNESCO VP με  τον Ε.Σ.ΑΜ. για τη διοργάνωση εκδηλώσεων πολιτισμού στο Μαρούσι.

Η συζήτηση αυτή ουδέποτε έγινε και στη συνάντηση που συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Ε.Σ.ΑΜ. δεν παρεύρεθη η κ. Πατούλη παρά μόνο λίγα λεπτά στην αρχή της.

Θεωρούμε ότι αυτή η διευκρίνιση είναι απαραίτητη για να μην δίδεται η εντύπωση ότι την ώρα που οι έμποροι του Αμαρουσίου δοκιμάζονται σκληρά κάθε μέρα με μηδαμινούς τζίρους, υπεραυξημένες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις και αθέμιτους ανταγωνισμούς από εμπορικά κέντρα!

Την ώρα που οι έμποροι δυσκολεύονται να συντηρήσουν τις οικογένειες τους, το προεδρείο του συλλόγου τους «συζητά για διοργανώσεις εκδηλώσεων πολιτισμού».

Στην συνάντηση λάβαμε την προσωπική διαβεβαίωση του Δημάρχου κ. Γ. Πατούλη ότι ο  υπόγειος χώρος στάθμευσης και η διαμόρφωση της πλατείας Ευτέρπης θα έχουν ολοκληρωθεί το Νοέμβριο. Αναμένουμε αυτή η διαβεβαίωση να γίνει πραγματικότητα».

Η δημοσίευση της Μαρίνας Πατούλη:

Αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη.

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Σεπ 15, 2021 - Τετ
Μαρούσι, Ελλάδα
21°C αίθριος καιρός
τετ09/15 πέμ09/16 παρ09/17 σαβ09/18 κυρ09/19
αίθριος καιρός
29/21°C
αίθριος καιρός
30/21°C
αίθριος καιρός
30/22°C
αίθριος καιρός
33/24°C
ελαφρές νεφώσεις
34/25°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Διακοπές ρεύματος από την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ στο Μαρούσι.

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Έναρξη μαθημάτων, κατόπιν πληρότητας των τμημάτων βάσει των αιτήσεων: Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021   Ξεκινούν από τη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και διαρκούν έως την Πέμπτη 30  Σεπτεμβρίου 2021 οι...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου για τη χρονική περίοδο 2021 – 2022, που υλοποιούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), ξεκινούν την...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 άνοιξε η αυλαία του 22ου Φεστιβάλ...