fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου κατηγορεί τη Μαρίνα Πατούλη για ψευδείς ειδήσεις

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΜ έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την υποστήριξη των εμπόρων του Αμαρουσίου, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος Γ. Νικολαράκος, ο Αντιπρόεδρος Λ. Γενάρης, το μέλος Δ. Κοτσόβολος και η Γ.Γ  Μ. Νικολαράκου συμμετείχαν σε συνάντηση στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη, τους Αντιδημάρχους κ. Βαγγέλη Κάββαλο, κ.Σπύρο Σταθούλη, κ.Κώστα Ρώτα, τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) κ.Νίκο Πέππα, τον πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου κ.Πέτρο Κόνιαρη και τους δημοτικούς συμβούλους κ.Ρένα Χαλιώτη, κ.Ελένη Λέκκα, κ.Ελένη Βλάχου Σταματάκη.

Η συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτηση του Ε.Σ.ΑΜ. προς τη δημοτική αρχή, είχε ως κύριο θέμα την ενημέρωση του Ε.Σ.ΑΜ. για τον χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών στον υπόγειο χώρο στάθμευσης και τον περιβάλλοντα χώρο στην πλατεία Ευτέρπης,  καθώς και το χρόνο απόδοσης του συνολικού έργου σε λειτουργία για την αποκατάσταση της ροής του κοινού στην αγορά, η οποία έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από τις περιφράξεις που περικλείουν τον χώρο των εργασιών, δυσχεραίνοντας επί δυόμιση έτη έως σήμερα  την πρόσβαση από τον σταθμό ΗΣΑΠ σε πολλούς εμπορικούς δρόμους.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το έργο συμπεριλαμβανομένης και της διαμόρφωσης της πλατείας θα έχει παραδοθεί πλήρως ολοκληρωμένο το Νοέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των εκπροσώπων του Ε.Σ.ΑΜ. στη συνάντηση δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα πέραν μιας σύντομης ενημέρωσης που έγινε από το Δήμαρχο για τα ζητήματα επικαιροποίησης του κανονισμού λειτουργίας της αγοράς, προσβασιμότητας και εργασιών συντήρησης, επισκευής και αντικατάστασης φθαρμένου εξοπλισμού, και της φύλαξης της αγοράς από την ιδιωτική εταιρεία που έχει επιλέξει η δημοτική αρχή.

Με έκπληξη είδαμε τόσο στο αναρτημένο δελτίου του Δήμου Αμαρουσίου στο link http://www.maroussi.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=2&newsid=33192 σχετικά με τη συνάντηση όσο και σε προσωπική ανάρτηση της κ. Μαρίνας Πατούλη (επισυνάπτεται Screen Shot) στον λογαριασμό της στο Facebook ότι συμμετείχαμε σε συζήτηση παρούσης της κ. Πατούλη σχετικά με την συνεργασία της οργάνωσης UNESCO VP με  τον Ε.Σ.ΑΜ. για τη διοργάνωση εκδηλώσεων πολιτισμού στο Μαρούσι.

Η συζήτηση αυτή ουδέποτε έγινε και στη συνάντηση που συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Ε.Σ.ΑΜ. δεν παρεύρεθη η κ. Πατούλη παρά μόνο λίγα λεπτά στην αρχή της.

Θεωρούμε ότι αυτή η διευκρίνιση είναι απαραίτητη για να μην δίδεται η εντύπωση ότι την ώρα που οι έμποροι του Αμαρουσίου δοκιμάζονται σκληρά κάθε μέρα με μηδαμινούς τζίρους, υπεραυξημένες φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις και αθέμιτους ανταγωνισμούς από εμπορικά κέντρα!

Την ώρα που οι έμποροι δυσκολεύονται να συντηρήσουν τις οικογένειες τους, το προεδρείο του συλλόγου τους «συζητά για διοργανώσεις εκδηλώσεων πολιτισμού».

Στην συνάντηση λάβαμε την προσωπική διαβεβαίωση του Δημάρχου κ. Γ. Πατούλη ότι ο  υπόγειος χώρος στάθμευσης και η διαμόρφωση της πλατείας Ευτέρπης θα έχουν ολοκληρωθεί το Νοέμβριο. Αναμένουμε αυτή η διαβεβαίωση να γίνει πραγματικότητα».

Η δημοσίευση της Μαρίνας Πατούλη:

Αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη.

Εγγραφές κολύμβηση Μαρούσι
Εγγραφές ποδόσφαιρο Μαρούσι
Ιαν 8, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
13°C ελαφρές νεφώσεις
σαβ01/08 κυρ01/09 δευ01/10 τρι01/11 τετ01/12
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/11°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
13/10°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
12/9°C
αυξημένες νεφώσεις
9/6°C
ασθενείς βροχοπτώσεις
5/3°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΠΡΟΣΩΠΑ

Με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, επισημαίνει ένα πρόβλημα που παρατηρούμε όλοι οι δημότες κατά διαστήματα.  Αυτό των βαρέων απορριμάτων....

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Κινηματογραφική διάρρηξη σε καφέ στο Μαρούσι, όπου οι δράστες παραβίασαν την είσοδο με καπάκι αποχέτευσης. Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνονται...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Στη σημερινή δημοτική ομάδα της διοίκησης του δήμου Αμαρουσίου που διεξήχθη διαδικτυακά, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανακοίνωσε τις αποφάσεις του σχετικά με τις θέσεις της προεδρίας και της γραμματείας του δημοτικού...

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Το Παράρτημα του ΚΕΠ του Δήμου Αμαρουσίου (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4/1/2022 δεν θα λειτουργήσει για το κοινό λόγω κρουσμάτων Covid. Το κοινό θα...