fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Δείτε τα θέματα της ημερησίας διατάξεως για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων της Τακτικής Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου με αριθμό 12/2022, μέσω τηλεδιάσκεψης (αριθμός 78 Ν.4954/2022, ΦΕΚ 136Α/09-07-2022), στις 13/10/2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ζ ́ Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2022.
2. 7η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2022.
3. Έγκριση ή μη της υπ.αριθμ. 206/2022 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά: “Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας κοπής δένδρων σε κοινόχρηστο χώρο στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΠΡΑΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΕΣΣΟΥ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΕΣΒΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»”.
4. Έγκριση ή μη απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά: <<Αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών για ένα έτος στην εκτός σχεδίου πόλεως του Δήμου Αμαρουσίου>>.
5. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ. 482/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά: “Συμβιβαστικός καθορισμός τιμής μονάδας αποζημίωσης – με δικαιούχο το Δήμο Αμαρουσίου – λόγω μετατροπής εισφοράς γης σε χρήμα εδαφικού τμήματος εμβαδού 593,48 τμ. ιδιοκτησίας με κ.α. 0403009 στο Ο.Τ. 404 της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα του Δήμου Αμαρουσίου, φερόμενου ιδιοκτήτη Στασινόπουλου Ιπποκράτη – Ιωάννη του Νικολάου). (Υποθ. Στασινόπουλου) Φ. 5559”.
6. Διαπιστωτική Απόφαση συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. “ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ‘ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ'” και εκλογή Αντιπροέδρου.
7. Διαπιστωτική Απόφαση συγκρότησης Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ” (ΚΕΔΑ) και εκλογή Αντιπροέδρου.
8. Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών της Θ’ κατανομής 2022, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».
9. Απόδοση ποσού, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.), για τη μίσθωση σχολικών μονάδων, χρονικής περιόδου από 01/09/2022 έως 30/09/2022.
10.Επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αμαρουσίου με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου- «Αμαρυσία Άρτεμις (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α)».
11.Έκτακτη Επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αμαρουσίου με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης
Δήμου Αμαρουσίου- «Αμαρυσία Άρτεμις (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α)».
12.Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου ηχητικής κάλυψης των εκδηλώσεων του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2022».
13.Έγκριση ή μη διοργάνωσης της εκδήλωσης αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
14.Λήψη απόφασης για ανανέωση συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου σε Πρόγραμμα Συλλογής – Μεταφοράς προς ενεργειακή αξιοποίηση χρησιμοποιημένων Μαγειρικών Ελαίων.
15.Αντικατάσταση ή μη Υπεύθυνου Εκπροσώπου του Δήμου στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) – Νέα Φάση».
16.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης του υπό στοιχεία 45-08 Γ ́ Ν.Ν. οικογενειακού τάφου.
17.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της υπό στοιχεία 50-38 κτιστής ατομικής οστεοθήκης.
18.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της υπό στοιχεία 50-36 κτιστής ατομικής οστεοθήκης .
19.Λειτουργία ψυκτικού θαλάμου του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...