fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30

Δημαρχείο

Σε Τακτική μεικτή -δια ζώσης και ταυτοχρόνως με τηλεδιάσκεψη- συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ. 652/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά: ««Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή ή μη των συντελεστών του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού έτους 2023».
2. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ. 246/2022 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά: «Έγκριση ή μη κοπής δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αμαρουσίου».
3. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ. 247/2022 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά: Έγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΔΩΝ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΙΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».
4. Λύση της σχέσης εργασίας με έμμισθη εντολή του Δικηγόρου του Δήμου Αμαρουσίου Εμμανουήλ Τακάκη του Γεωργίου, κατόπιν αίτησης παραίτησης.
5. Έγκριση ή μη σχεδίου σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης Α.Ε.» (ΕΕΑΑ).
6. Έγκριση ή μη σχεδίου σύμβασης συνεργασίας προσωρινής ισχύος μεταξύ Δήμου Αμαρουσίου και της εταιρείας «Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης Α.Ε.» (ΕΕΑΑ).
7. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής ανταλλακτικών/εξοπλισμού και υπηρεσιών για τη συντήρηση και επισκευή οχημάτων Δήμου Αμαρουσίου (ν.4412/2016).
8. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Συμβάσεων Γενικών Υπηρεσιών του Ν.4412/2016.
9. Συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης και παραλαβής συμβάσεων προμηθειών του Ν.4412/2016.
10. Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων και προσφυγών συμβάσεων Γενικών Υπηρεσιών και Προμηθειών του N.4412/2016.
11. Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου σε εκδήλωση της Μικτής χορωδίας «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου».
12. Έγκριση ή μη παράστασης της φιλαρμονικής ορχήστρας Δήμου Αμαρουσίου, σε διάφορες εκδηλώσεις.
13. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ».
14. Aπόδοση ποσού στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου, που αφορά επιχορήγηση για την κάλυψη δαπανών διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση.
15. Απόδοση των εισπραχθέντων ποσών από 01/10/2022 μέχρι 30/11/2022, από τον Φόρο Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.) στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αμαρουσίου.
16. Aπόδοση ποσού στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Αμαρουσίου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, έτους 2022, των Α/βάθμιων και Β/βάθμιων σχολείων (Δ’ Κατανομή, έτους 2022).
17. Απόδοση ποσού στη «Σχολική Επιτροπή Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου» από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), για την υλοποίηση του προγράμματος που αφορά στον Εθελοντή Σχολικό Τροχονόμο, για τους μήνες Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο 2022.
18. Έγκριση επιχορήγησης Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης.
19. Έκτακτη Επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αμαρουσίου με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου- «Αμαρυσία Άρτεμις (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.)».
20.Γνωμοδότηση ή μη για μεταβολές σχολικών μονάδων Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου, για το σχολικό έτος 2023-2024.
21. Γνωμοδότηση ή μη για μεταβολές σχολικών μονάδων Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου, για το σχολικό έτος 2023-2024.
22. Ορισμός εκπροσώπου του μετόχου «ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ», στην Τακτική Γενική Συνέλευση της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΜΟΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, υπό εκκαθάριση».
23. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης του υπό στοιχεία 35-06 Β΄Π.Ν. οικογενειακού τάφου.
24. Λήψη απόφασης για την επιστροφή της υπ’ αριθ. 18-14 κτιστής οστεοθήκης στο Δήμο και την εκ νέου παραχώρησή της.
25. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της υπό στοιχεία 49-04 κτιστής ατομικής οστεοθήκης.
26. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της υπό στοιχεία 37-09 κτιστής ατομικής οστεοθήκης.
27. Λήψη απόφασης για την επιστροφή της υπ’ αριθ. 15 – 5 κτιστής ατομικής οστεοθήκης στο Δήμο και την εκ νέου παραχώρησή της.

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σήμερα τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Πολιούχου και Προστάτη του Πολυδρόσου Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κρήνης και Πατριαρχικού Εξάρχου της νήσου...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα που εξερράγη στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό...

ΠΡΟΣΩΠΑ

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα κέρδιζε τον Τζον Μακ Κέιν στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 4 Νοεμβρίου 2008 λαμβάνοντας το 52,92% των ψήφων με 365 εκλέκτορες, οι επικοινωνιολόγοι της εποχής...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τη μείωση στις τιμές ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων του Δήμου Αμαρουσίου αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου στη συνεδρίαση της 17ης...