Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημαρχείο

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο, Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Δημητρίου Μόσχα, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Συνεδρίαση με αριθμό με αριθμό 5/2024 του Σώματος, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. A’  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024.
2. 1η Υποχρεωτική Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου, οικονομικού έτους 2024.
3. 1η Υποχρεωτική Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου Αμαρουσίου, έτους 2024.
4. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ. 50/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, που αφορά: Έγκριση ή μη κοπής δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Αμαρουσίου.
5. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ. 55/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, που αφορά: Λήψη απόφασης για χωροθέτηση ηλεκτρικών φορτιστών οχημάτων, συστήματος/πλατφόρμας, διαχείρισης/παρακολούθησης των ηλεκτρικών οχημάτων και των φορτιστών.
6. Έγκριση ή μη της υπ ́ αριθμ. 67/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, που αφορά: Έγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο εκτέλεσηςτου έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ (ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ) ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 14 – ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ».
7. Έγκριση σύναψης σύμβασης πληρωμής τελών διοδίων μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.» για τη διέλευση οχημάτων του Δήμου από την Αττική Οδό για το έτος 2024.
8. Παραγραφή οφειλών του Δήμου Αμαρουσίου προς τρίτους Προμηθευτές.
9. Ανάθεση σε ορκωτό λογιστή εργασιών υποβοήθησης της επιτροπής του άρθρου 29 του ν. 5056/2023.
10.Ανάθεση σε ορκωτό λογιστή εργασιών υποβοήθησης της επιτροπής του άρθρου 27 του ν. 5056/2023.
11.Συγκρότηση Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Αμαρουσίου για την τρέχουσα θητεία 2024-2028 και ορισμός Προέδρου αυτής.
12.Έγκριση ή μη του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και Πρόληψης Δημιουργίας Νέων Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αμαρουσίου για το έτος 2024.
13.Κλάδευση-καταστροφή του επεκτατικού είδους Ailanthus altissima (Αείλανθος) εντός του Κτήματος Συγγρού.
14.Λήψη απόφασης για καταβολή σε χρήμα παροχής γάλακτος μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου έτους 2023 σε δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου.
15.Έγκριση ή μη προσθήκης μελών στη Διατομεακή Συντονιστική Επιτροπή διαρκούς θεσμικού χαρακτήρα για θέματα υγείας, πρόνοιας, περιβάλλοντος & ποιότητας ζωής.
16.Έγκριση ή μη διενέργειας μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων στον Δήμο Αμαρουσίου.
17.Έγκριση ή μη διενέργειας μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 5ου Π.Π. ΚΑΠΗ Αγίας Φιλοθέης στην πολεοδομική ενότητα Αγίας Φιλοθέης στο Μαρούσι.
18.Τροποποίηση της με αριθμό 35/2024 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον Ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ Δήμου Αμαρουσίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Α /θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου».
19.Τροποποίηση της με αριθμό 36/2024 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά\τον Ορισμό μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ Δήμου Αμαρουσίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Β /θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου».20.Έγκριση ή μη πρακτικής άσκησης σπουδάστριας του Σ.Α.Ε.Κ. Αμαρουσίου (πρώην Δ.Ι.Ε.Κ.), ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.
21.Έγκριση ή μη πρακτικής άσκησης καταρτιζομένων βοηθών παιδαγωγών πρώιμηςπαιδικής ηλικίας (πρώην βοηθών βρεφονηπιοκόμων) Β’ και Δ’ εξαμήνου σε Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου.
22.Έγκριση ή μη διοργάνωσης διαλέξεων αφιερωμένες στη «Νεότερη Ελληνική Ποίηση».
23.Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου Αμαρουσίου σε εκδήλωση της «Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης».
24.Λήψη απόφασης για την επιστροφή ή μη της υπ’ αριθ. 11 – 18 κτιστής οστεοθήκης στο Δήμο και την εκ νέου παραχώρησή της.
25.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της υπό στοιχεία 14 – 13 κτιστής ατομικής οστεοθήκης.
26.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της υπό στοιχεία 20 – 13 κτιστής ατομικής οστεοθήκης.

 

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Από την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και για συνολική διάρκεια τριών μηνών θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Κυπρίων Αγωνιστών...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Θύμα διάρρηξης έπεσε μία 80χρονη στο Μαρούσι το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου με το περιστατικό να παίρνει ιδιαίτερη διάσταση λόγω των προσωπικών αντικειμένων...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Τα Pet City μαζί με την οργάνωση Dogs’ Voice, διοργάνωσαν την 16η ημέρα υιοθεσίας, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της καμπάνιας Act Pawsi+ive με...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ανακοινώνεται πως με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, το Δάσος Συγγρού καθώς και τα Σχολεία Αναβρύτων (Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ) θα παραμείνουν κλειστά κατά τις ημερομηνίες...