fbpx
Connect with us

Αναζήτηση

Μαρούσι24Μαρούσι24

ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα) θα συνεδριάσει  το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός μελών στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.).

2.  Β΄ Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019.

3. 3η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2019 και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.

4. Έκθεση Εσόδων – Εξόδων Γ΄ τρίμηνου οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Αμαρουσίου.

5.Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2018 του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου Αμαρυσία Αρτεμις» (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α).

6.Απόδοση ποσού από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών της Θ’ κατανομής 2019, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)».

7.Aπόδοση ποσού στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Αμαρουσίου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, έτους 2019, των Α/βάθμιων και Β/βάθμιων σχολείων (Γ’ Κατανομή, έτους 2019).

8.Καταβολή ποσού, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) για την καταβολή μισθωμάτων σχολικών μονάδων στους δικαιούχους, χρονικής περιόδου από 01/5/2019 έως 31/8/2019.

9. Άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

10.Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου της Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΕΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΕΖΩΝ – ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ».

11. Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου της Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ-ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ».

12. Έγκριση ή μη του Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου «ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΔΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΡΑΣΠΕΔΟΡΕΙΘΡΩΝ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ».

13. Έγκριση ή μη παράτασης της ημερομηνίας λήξης του έργου : «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ».

14. Έγκριση ή μη Σύστασης Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙKΤΥΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».

15. Έγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου: «Διαμόρφωση πλατείας Ευτέρπης» για χρήση επί έλλασον δαπανών και πρόσθετες επείγουσες εργασίες του άρθρου 155 του Ν.4412/2016.

16. Συγκρότηση της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων.

17. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής ανταλλακτικών/εξοπλισμού και υπηρεσιών για τη συντήρηση και επισκευή οχημάτων Δήμου Αμαρουσίου (Ν. 4412/2016).

18. Αντικατάσταση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Α΄/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου.

19. Αποδοχή ή μη παραίτησης της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και του αναπληρωτή της και ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου οποίος θα διατελέσει Προέδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου με τον αναπληρωτή του.

20. Ορισμός μελών Επιτροπής Ονοματοθεσίας Οδών – Πλατειών.

21. Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ΄αρ. 199/18-04-2019 απόφασης Δ.Σ περί έγκρισης συμμετοχής στην πρόσκληση V- Φιλόδημος ΙΙ.

22. Έγκριση ή μη της υπ. αρ. 58/2019 απόφασης του Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου για την υποβολή αιτήματος προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμαρουσίου, για τη δωρεάν παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης της πλατείας Αγίας Λαύρας προς την Επιχείρηση για τη διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων έτους 2019.

23. Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου σε Πρόγραμμα Συλλογής – Ανακύκλωσης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων (ΑΛΕ) των οχημάτων – μηχανημάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

24. Καθιέρωση ημερών και ωραρίου εξυπηρέτησης του κοινού των Τμημάτων Ληξιαρχείου και Αστικής Κατάστασης της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολίτη.

25. Έγκριση ή μη ανάθεσης σε τρίτο εργασιών εφαρμογής συστήματος πλύσης πλακοστρώσεων και δαπέδων κοινοχρήστων χώρων”

26. Έγκριση ή μη της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: «Τροποποίηση χρήσεων στο από 24/12/2012 (ΦΕΚ 15 ΑΑΠ/2013) Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο εντάχθηκε στο σχέδιο πόλεως η περιοχή του Κάτω Σωρού – Τύμβου – Μαρμαράδικων».

προγραμμα προβολων μιμης φωτοπουλος
Ιούν 25, 2022 - Σαβ
Μαρούσι, Ελλάδα
30°C ελαφρές νεφώσεις
σαβ06/25 κυρ06/26 δευ06/27 τρι06/28 τετ06/29
ελαφρές νεφώσεις
30/26°C
αίθριος καιρός
31/23°C
αίθριος καιρός
31/22°C
αίθριος καιρός
31/23°C
αίθριος καιρός
32/23°C

Δείτε επίσης στο Μαρούσι24

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε μία ακόμη δράση «Νοιάζομαι»,  προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου για την προστασία των αδέσποτων της πόλης που αφορά σε συγκέντρωση τροφών και φαρμάκων για τα αδεσποτάκια σκύλους και...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από το σοβαρό, τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Κηφισίας κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής....

ΓΕΝΙΚΑ

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει η Διεύ​θυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Σημαντικό μέρος των εκδηλώσεων καταλαμβάνουν...

ΜΑΡΟΥΣΙΩΤΙΚΑ

Ο 21ος αιώνας συνοδεύεται από μεγάλες προκλήσεις και κρίσεις. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση με την τεχνητή νοημοσύνη και τις ψηφιακές τεχνολογίες δημιουργεί νέα δεδομένα...