Πλήθος κόσμου στην εντυπωσιακή συναυλία της Καίτης Γαρμπή στο Αίθριο Θέατρο

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου η γεμάτη κέφι και χορό συναυλία, με πρωταγωνίστρια την Καίτη Γαρμπή και  τίτλο «ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ & ΝΕΡΟ».

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια του Ελληνικού πενταγράμμου σε μία solo εμφάνιση αλλά και σε ντουέτο μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά, που τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται μαζί  και τον Διάσημο Λυράρη του «Σασμού» Ηλία Παλιουδάκη, ερμήνευσαν όλοι μαζί και αντίστοιχα ξεχωριστά ο καθένας μόνος του, τραγούδια μοντέρνα, παραδοσιακά αλλά και λαϊκά παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που ξεσήκωσε και παρέσυρε όλους σε ένα μεγάλο γλέντι.

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον κόσμο που παρευρέθηκε στη συναυλία, στους μουσικούς καθώς και στη διαχρονική καλλιτέχνιδα Καίτη Γαρμπή ενώ εξήρε το ταλέντο όλων και ιδιαιτέρως του ανερχόμενου καλλιτέχνη Δημήτρη Σχοινά δίνοντας τις θερμότερες ευχές του για μία καλή σταδιοδρομία.

Η τραγουδίστρια με τη σειρά της ευχαρίστησε όλη τη Δημοτική Αρχή και πρωτίστως τον Δήμαρχο της πόλης, που φιλοξενούν, υποστηρίζουν και συμβάλλουν στην ψυχαγωγία των πολιτών.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Αποκαλύψεις για το κύκλωμα στις Πολεοδομίες

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη...

Μαρούσι:Για μια ακόμα χρονιά χωρίς τον δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος»;

Ενώ το Μαρούσι, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας,...

Μαρούσι:Eμπρηστική επίθεση-έβαλαν φωτιά σε 3 αυτοκίνητα της Περιφέρειας Αττικής

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (05.06.2026) στο...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img