Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
26.8 C
Marousi

Συνάντηση Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, όπου ο Υπουργός Μάκης Βορίδης υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Ο κ. Αμπατζόγλου παρουσίασε στον κ. Βορίδη τις προτάσεις έργων που έχουν κατατεθεί από το Δήμο Αμαρουσίου για χρηματοδότηση από προγράμματα όπως το «Αντώνης Τρίτσης» και το «Φιλόδημος ΙΙ», τις ανάγκες που έχει ο Δήμος σε μόνιμο προσωπικό για συγκεκριμένες ειδικότητες και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Δημοτική Αρχή προκειμένου να προχωρήσουν μεγάλα εμβληματικά έργα που θα βελτιώσουν το κυκλοφοριακό όχι μόνο στο Μαρούσι αλλά στον ευρύτερο Βόρειο τομέα των Αθηνών.

Επιπλέον συζητήθηκαν ευρύτερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ειδικότερα όπως η περαιτέρω στήριξη των Δήμων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δείτε επίσης

TOP5 Εβδομάδας

Μαρούσι: Έναρξη αιτήσεων για ένταξη/επικαιροποίηση ωφελούμενων στο κοινωνικό παντοπωλείο -συσσίτιο

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου ενημερώνει ότι ξεκινούν οι...

Μαρούσι:Διακοπή ρεύματος-Ξαφνικό μπλακ άουτ στην περιοχή του ΟΑΚΑ

Ξαφνικό μπλακ άουτ το πρωί της Δευτέρας στο Μαρούσι...

Μαρούσι:12 και 13 Σεπτέμβρη 2025 το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ-Πλατεία Ηρώων

Παρασκευή 12 Σεπτ 2025• Ώρα 20:00 ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Εντυπωσιακή Επίδειξη Αθλητικού Τραμπολίνο...

Μαρούσι: Γυναίκα απείλησε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου στο...

Η δύση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Έχουμε φτάσει 10 Σεπτεμβρίου, όσοι έφυγαν για διακοπές επέστρεψαν,...

To Μαρούσι παλιά

Δημοφιλής κατηγορίες

spot_img